05-25-2003, 08:20 PM
Izbrisao sam sve sto se tice ovih utakmica. Desilo se nesto o cemu necu da pisem nista.
Izgleda da sam bio u pravu.
Pozdrav svima
Izgleda da sam bio u pravu.
Pozdrav svima
Navijacki kodeks
|
05-25-2003, 08:20 PM
Izbrisao sam sve sto se tice ovih utakmica. Desilo se nesto o cemu necu da pisem nista.
Izgleda da sam bio u pravu. Pozdrav svima
05-25-2003, 08:26 PM
Kizo,da nisu ponovo bili u fazonu da te cimaju zbog "neobjektivnosti"?Ne bi im bio prvi put(mislim na Radovce).Obrisa covece ceo topic,mora da su te mnogo iscimali svi.
05-25-2003, 08:31 PM
Desilo se neko zesce sranje, ali nisam kompetentan o tome da pisem, tajna je. Morao sam sve da brisem, veruj da sam imao sasvim opravdane razloge. Nije zbog objektivnosti nego zbog... bitno je da je ceo grad navalio da vidi fotke i to je to, dosta za danas
![]() Izvini
05-25-2003, 08:35 PM
OK,nema potrebe da se izvinjavas...Pozdrav
05-25-2003, 08:58 PM
Jackass slazem sa tobom za Svabe i Poljake. To nije to, nema to veze sa navijanjem.
05-25-2003, 09:30 PM
Pa dobro svako ima svoje misljenje ali meni se ne svidja ono sa kamenjem i te stvari posto to uopste nema nikakve veze sa tucom. A sto se tice navijanja, to i ja nebi nikad promenio samo da nas malo vise ima.
05-25-2003, 10:13 PM
Nisam ni ja mislio da se mi sad nalazimo po sumama ili nekim drugim mestima nego samo bih voleo da se ne koriste vise ti usrani predmeti kaosto su kod tebe glodari
, pa valjda nismo zene u k.rac.
05-25-2003, 11:42 PM
Huligan,izvlacis moje reci iz konteksta...Rekao sam da ne treba do smrti tuci protivnicke navijace kada je odnos snaga neravnopravan.Kada su ekipe priblizno jednakog broja,onda ovo pravilo ne vazi.Znaci,udri po njima koliko mozes.
Drugo,za oruzje,slazem se da niko ne moze da kontrolise,samo sam rekao da to ne bi trebalo da se desava.(Noz,utoke i rakete).Cisto da ne bude zabune.
05-26-2003, 12:05 PM
Meni nikako nije jasno,kako pojedinci mogu biti tolike picketine,i manipulisati klincima na ovako morbidan nacin???
Hvala vidjenijim Ciganima (I sa Severa,a i preko)sto su namerno ili slucajno,reagovali kada je bilo neophodno,i sto problemi nisu abnormalni!!! Navijacki kodeks je jako tesko odrzati,narocito kada picketine,na vreme ne nauce klince nekim stvarima;a ovde kao popucase od nekog znanja i iskustva!Hvala lepo,ali takve manipulacije bar na caffe-u nikada vise nece biti!!! Kiza je decko koji sigurno nije zeleo da stvori probleme ni sebi ni ostalima,ali kada neko samo neuspelom manipulacijom leci svoje psiho-fizicke nedostatke,jako je gadno!Zao mi je sto ekipa ljudi koja radi sa Kizom,nije bila tada tu, jer sve sto se desavalo u poslednja dva dana ne bi poprimalo razmere idiotizma!!! Za ovaj post je i vise nego kasno,ali slucajno da samozvani novinari,ne pokusavaju IKADA VISE da dodju do senzacije,jer se ludaci motkom lece!!!Ako neko sebe ne smatra glupim,vec ludim..to je druga stvar!!! Ovi postovi oko kodeksa,su mahom svi slicni,a to je dobro,jer se vecina slaze oko nekih "normalnih" hool stvari,ali da bi bilo koji navijacki kodeks uspeo,potrebno je da postoji vise ozbiljnijih i konkurentnih navijackih grupa!Ne moze ekipa od pedesetoro ljudi da postuje taj kodeks,kada se nadje sa ekipom od 200 huligana oci u oci!!Opet to nije navijacki kodeks!!Tesko je definisati ga,bar sto se nase hool scene tice!!!Bar ja ovako razmisljam ili ne... ;pljuga
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
05-26-2003, 01:41 PM
????? ? ????? ?????????? ??????? ?? ???? ?????????? ?????? ? ???? ??? ????? ?? ???? ????? (??? ? ???? ?????????? ?????????). ?? ?? ???????? ??? ???!! ?? ?????? ?? ????????, ????? ???? ?? ????? ????? ???????? ?? ????? (?????? ??? ????? ???????).
?????? ?? ???? ???? ??? ????, ??? ? ??? ??? ?????? ?? ???? ????????? ??????, ??????, ???????, ???? ?? ???????? ?????? (??? ?? ?????? ????????????? ?? ?? ???? ??????? ? ?????? ?? ??????? ??????). ?????? ?? ?? ????? ?????????? ?? ??????? ? ???? ?????? ????????? ??? ?? ????? ?? ???????.
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|