Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaboravljene i nepevane pesme
Reply
Е колико ми само ово урлање ове песме недостаје!
Нешто непревазиђено. Прави транс и грмљавина, када 10.000 људи урла овако нешто...
Давно није било ово на Северу... а баш сам се пожелио те песме.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
"Није мртав,ево кара,жив је витез са Врачара"
Скоро сам наишао на ову песму,па ме занима јел се певала на копу ил је неко измислио па бубно негде....Јер у то време сам још био клинац који је гањо играче,тако да не знам... Smile
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
Reply
(12-26-2010, 08:48 PM)Гуровић link Wrote:"Није мртав,ево кара,жив је витез са Врачара"
Скоро сам наишао на ову песму,па ме занима јел се певала на копу ил је неко измислио па бубно негде....Јер у то време сам још био клинац који је гањо играче,тако да не знам... Smile

Тога се не сећам, памтим "Витезови са Врачара, кева вам се с нама кара!"
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
;D Big Grin
Reply
Ај кад је већ Кобилић на тапету, да и ја напишем једну, коју смо почели да фурамо у оној трагичној 1997-98 сезони  >Sad:

И да ми понуде, Мерцедес и кафић, никада не бих ја, навијао за Обилић, нананнананананана...
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
И да ми понуде,Цецу и Тигрове,не нисам луд,нећу у Хашки суд!
Reply
(01-21-2011, 11:32 PM)Рођак са Севера link Wrote:И да ми понуде,Цецу и Тигрове,не нисам луд,нећу у Хашки суд!

А када си већ Цецу поменуо, на ту песму се природно надовезује:

”Баци сису да се играмо,
Светлана, Светланаааа...”
Reply
Кад смо већ код Цеце било је и скандирања Цеци "Сајси Цецо олеолеоле" а она је устала са клупе и аплаудирала северу мислећи да јој север скандира нештo лепо.

Ево једна песма са севера старија од ватре:

Ој Гробље Гробље ти башто шарена
у те се сеју гробарска семена
сеју се сеју али не ницају
јер их Цигани дубоко копају.
НАБИЈАМО КОМПЛЕКСЕ
Reply
Ово што 100%АЦБ горе написа, то беше она текма у купу, испали смо, само се не сећам дал је промашио пенал, или је погодио стативу?
Тад је било то 'ни мерцедес ни кафић, не бих навијао ја за шугави Обилић!'  Big Grin
Е колико ми дошло да плачем после те текме ... ууух!  :'(
Тад ми је тај пораз много тешко пао, и уопште кад се сетим уназад један од најодвратнијих осећаја после пораза ! Жив нисам зашто, тако остало и јбг ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)