Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
Prvo se racuna gol-razlika, a onda direktan duel. Znaci u zadnje dvije tekme protiv najjacih protivnika trebamo pobjediti i uz to dati sto vise golova- i naravno imati srece da drugi igraju za nas!
Reply
Ne gleda se medjusobni skor, jer se nije igrao dvomec.
Prvo se gleda gol razlika, onda broj datih golova, potom broj golova datih na gostovanju, a na kraju koeficijent kluba i zemlje.
Najvise bi nam odgovaralo da Bazel i Tromso odigraju nereseno (sto je tesko ocekivati) jer bismo tada sa dve pobede prosli dalje bez obzira na utakmicu u Rimu.
Ukoliko bi Bazel pobedio Tromso, onda bismo zavisili od rezultata u Rimu i gol razlike. Ako bi Roma pobedila, Bazel i mi bismo imali 6 bodova i odlucivali bi drugi kriterijumi. Ukoliko bi bilo nereseno ili Bazel pobedio, Roma bi imala 5, tj. 4 boda i ispala bi.
Naravno, ukoliko Tromso pobedi Bazel, tada se sve komplikuje i bolje je o tome ne razmisljati Big Grin .
Sve u svemu, kako god okrenes moramo da pobedimo u oba preostala meca.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Ja sam pravio neku racunicu naravna uz nase obe pobede.Ukoliko recimo mi obe dobijemo sa jedan razlike,a Basel dobije Tromsa sa dva,jedino sto nam ne odgovara u Rimu je pobeda Rome od 2 gola razlike.Naravno tada treba obratiti paznju i na broj postignutih golova.
Reply
Greska jedino nam ne odgovara pobeda rome od 1 gol razlike
Reply
Ако победимо Рому и Стразбур идемо даље сигурно. Или ће Базел са Тромсом или са Ромом да ремизира, само ми прво требамо да испунимо ове услове, а у то чисто сумњам.
Reply
ne znam kako to mozes tako sigurno da govoris kad je 100% realno i za ocekivati da basel razbije tromso i da izgubi od rome posto mu nista nece trebati.
gol-razlika je jedino sto nas moze spasiti i to vrlo tesko...
moramo da napunimo romu Big Grin :rofl
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Ljudi ovo juche je bila katastrofa blago recheno. Dzaba nam sada sve kalkulacije kad smo izgubili 3:1 od Tromza!!! Jednostavno sa ovakvim timom (prvenstveno sa ovakvom odbranom) ne zasluzujemo da igramo Kup UEFA, bar ne ove godine.

Kad iz tima budu dezintegrisani, Joksimovic, Djokaj, Mudrinic, Krivokapic, Bishevac, Purovic a dovedu se kvalitetna pojachanja (ne mislim buraniju iz nashe lige) onda mozemo neshto da prichamo.
Reply
Iskulirao sam se, pa da širim optimizam. Znači, dobijamo obe, Bazel-Tromzo 2:2 i mi idemo dalje ... ;pljuga
Ma ja bih samo da ne završimo zadnji, ako može ikako.
Dalje, strpimo se do zime, ne kritikujte Piksija i Zengu, rezultati su fantastični kakav tim imamo. Nije bilo vremena za rezove, zima je pravo vreme. Pa ne možemo svakog meseca menjati upravu, Nightmare, kakva vajda od toga? Big Grin
Problemi su nam gostovanja, na punoj Mari i Bazel i Tromzo bi popili po tri gola ... U glavama nešto ne valja.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Kako mozete da ocekujete da dobijem Romu i Strazbur ako smo izgubili od znatno slabijih Bazela i Tromsa? Ko ce da im se suprostavi Djokaj,Joksimovic (svaku loptu salje u aut),Mudrinic,Krivokapic ili mozda Purovic koji promasuje stopostotne sanse?
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
Mi protiv Bazela u opste nismo igrali lose. Takvom igrom i pristupom mozemo dobiti i Romu i Strazbur. Posebno sto Strazbur nema vise motiva da pobjedi jer je obezbjedio ucesce u drugom krugu.
Sve moze zavisiti od utakmice Bazel - Tromzo i Roma - Bazel, i naravno gol razlike.
Sanse postoje i netreba se predavati.
Sta ako Bazel tuce i Romu i Tromzo, a mi tucemo Romu. Onda nam prakticno fali nerjeseno protiv Strazbura, zar ne?

poz
Dacha
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)