07-18-2010, 11:31 AM
У питању је песма Жута подморница од Битлса.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Zaboravljene i nepevane pesme
|
07-18-2010, 11:31 AM
У питању је песма Жута подморница од Битлса.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
07-18-2010, 11:33 AM
(07-18-2010, 11:31 AM)100%anti crnobeli link Wrote:У питању је песма Жута подморница од Битлса.Иначе једна од песама које се јако тешко распознају ![]()
08-01-2010, 01:07 PM
Е овако... прво зна ли ко како иде до краја текст, односно овај део који недостаје на овом клипу? Друго има ли где ова песма за скидање? И треће има ли где видео на коме се ова песма ''уживо'' пева на трибини? Хвала ![]()
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
08-01-2010, 01:18 PM
Погледај у снимку са Слована. Јер певана је на тој утакмици, у четвртак.
Речи иду овако. Ја имам болест која нема лека и која плаши обичног човека, мени је Бог подарио мозак а Звезда га је узела... О Звездо, о Звездо, о Звездо ти знај да лудо те волим ја. Бићу веран теби макар нем'о леба бићу с тобом и на Марсу ако треба.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
![]()
08-01-2010, 01:24 PM
Та песма је била колико се ја сећам на оној касети, значи међу првим песмама. Не знам да ли негде има да се скине, пробај, пронађи.
пс: Дрвосеча, мислим да иде ''Бодрићу те зведо и на марсу ако треба'',а ти си написао ''бићу с' тобом и на марсу ако треба.
08-01-2010, 02:31 PM
(08-01-2010, 01:18 PM)дрвосеча link Wrote:Погледај у снимку са Слована. Јер певана је на тој утакмици, у четвртак. Брате знам да се певала, не мислиш ваљда да нисам био на текми :o или можда да сам био толико пијан да се не сећам шта се певало ![]() На текми се певао баш овај део песме који си ти написао, али послушај клип има и друга строфа - ''док други момци шетају по граду не би ли нашли какву рибу младу, ја на Северу пронаш'о сам себе, јер да волим могу само тебе...'' и онда иде рефрен и стаје песма па ме интересује има ли какав наставак или после рефрена опет иде ово ''бићу веран теби макар нем'о леба...''. П.С. Ако неко нађе аудио запис био бих му захвалан. ![]()
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
08-01-2010, 02:37 PM
Евидентно је била да доооста људи на трибини не зна ову песму, а она је и даље форсирана иако није било потребе за тим.
08-01-2010, 05:04 PM
(08-01-2010, 01:18 PM)дрвосеча link Wrote:Погледај у снимку са Слована. Јер певана је на тој утакмици, у четвртак. Ја имам болест којој нема лека и која плаши нормалног човека јер Бог је мени подарио мозак али њега ми је Звезда узела О Звездо о Звездо о Звездо Ја волим те лудо то знај О Звездо о Звездо о Звездо Ти победу данас ми дај. Бићу увек с' тобом, макар нем'о леба и бодрићу зе Звездо, и на марсу ако треба. Док други момци шетају по граду не би ли нашли какву рибу младу ја на Северу пронашо сам себе јер да волим могу само тебе. Мислим да је то то, да нема више, пустићу касету па ћу видети... Ако нигде нема аудио да се скине, а мислим да има, пребацићу ја на комп.. ![]()
09-01-2010, 08:45 PM
вратити ову песму..
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije ![]() BOMBE NA JNA! |
« Next Oldest | Next Newest »
|