Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
(04-22-2013, 10:39 AM)Звездаш link Wrote: Проблем који имам је извештавање након суботе вече. У суботу вече смо могли само да читамо о томе како је криза код комшија ето прошла, како опет личе на ону стару шампионску екипу.
Ко није гледао, на утакмици у суботу вече при резултату 1:0 судија маше непостојећи офсајд Ђурђевићу који је истрчавао 1 на 1 са Мустафом, непостојећи офсајд јер му је лопту додао Саша Илић. На успореним снимцима се види да је Рад оштећен јер су им досуђена још једно 2-3 непостојећа офсајда. У другом полувремену Рад постиже гол, који се поништава из још увек непознатог разлога. Фаула није било, офсајда није било, али је помоћник који се катастрофално кретао махао нешто. Касније још једна крајње сумњива ситуација где Лука у контри руши Ђурђевића као последњи играч одбране и добија само жути картон.
Значи на овој утакмици су биле бар 3 критичне ситуације, једнако крупне као пенали који нису суђени Звездиним противницима. У медијима је ту и тамо провучено да је Рад оштећен.
Не смем ни да помишљам како би се извештавало да су јуче у Борчи биле ситуације као у суботу на ЈНА.
Утакмица је ЧИСТА НАМЕШТАЉКА, класичан лоповлук, сви врло добро знамо да је партизан узео играче од рада па су још тада раскрстили питање победника на овој утакмици, с`тим што су имали и помоћ пријатеља(судије), овакав ОЧАЈАН партизан не знам коју би екипу могао у овом тренутку да победи регуларним путем, што се тиче рада и то не бих коментарисао, њихову игру против нас и против партизана, разлика дупе и око... ЈАСНО КАО ДАН! И какви год да смо и како год се завршило првенство БОЉИ СМО ОД ЊИХ!
Reply
Не треба претеривати! Ти Луцони поготово, ненадмашан си!  ;D Рад је једна од екипа која игра поштено са свима и зато не чуди што се сваке године управо од њих надамо да ће ривалу откинути неки бод, што су пар пута и чинили. Стојић је човек менаџер, бизнисмен, јебе се њему и за њих и за нас. Ја сам чуо да је и ''с врха'' стигла директива да сви играју поштено до краја, па ком обојци...

Пошто не гледам Партизан, а и немам Арену, ја сам за ове ситуације на ЈНА прочитао управо на спортским сајтовима. Додуше, акценат је био на овој ''главној'' ситуацији, офсајду Ђурђевића. Ал ето, да не буде сад да се Бог зна шта прикрива.

Што се суђења тиче, незахвално је коментарисати, јер је тешко сагледати ту вечну полемику неострашћено. Генерално је суђење катастрофалног квалитета, јер из Београда где има највише судија и где је ипак квалитет колико толико добар по систему реципроцитета на виши ранг иде судија колико и из свих других градова. Тако имамо ситуацију да у ЈСЛ суди судија из лупићу Сурдулице који се бави суђењем 4 године, а да гомила Београђана, који суде фудбал више од 10 година, не могу да напредују више од српске лиге.

И онда када имаш такав квалитет судија, свима је лакше да спорну ситуацију дуну у корист Звезде и Партизана. То је рецимо са нама случај последњих пар кола, а са њима да не говорим.
Reply
(04-22-2013, 01:20 PM)Пијанац link Wrote: Не треба претеривати! Ти Луцони поготово, ненадмашан си!

За мене је моја Звезда мој Реал  :-*

(04-22-2013, 01:20 PM)Пијанац link Wrote: Пошто не гледам Партизан, а и немам Арену

Ха ха, човек ладно нема Арену  ;D ;D
Reply
[Image: 47524084d715d482d703f7bad5291759.jpg]

Ђура Мутави, брат близанац директора Партизана, тврди да ипак Чика Црни остаје.. нек нам остане још мало.. цигани с тобом све до титуле!!! Smile  :-X ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Ко ти је бре овај?  :-\
Reply
Миладин Сувајџић, звани Ђура Мутави. И Драган Ђурић се исто зове и презива  ;D
Reply
Лоша вест... оде Чика црни, уместо да нам остави још који бод и настави традицију без победе у дербију..  :'( ;D

А дође овај:

Вуче, Вуче бубо лења, јебаће те Де ла Пења, а са њим и Манћини само Вуче гаће скини, пушићеш и Са Пинту чим зинеш на финтуууу...
Reply
Tomislav Karadžić pod istragom!
http://www.sport26.rs/page.php?FID=1&PKID=&id=6815

Јес' да није неки извор, али је вијест она коју чекамо...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
Потишите петицију браћо, минут посао ...

[Image: 1150914_10151563541194147_1022200762_n.png]

http://www.peticije24.com/ostavkatk

И наш глас, за Српског фудбала спас !!!
Reply
http://www.redstarbelgrade.info/rsb/felj...zjava.html
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: