04-26-2005, 04:13 PM
Na sad zavrsenom derbiju,na jednom delu juga paokovi navijaci i njihova parola,dok na drugom delu se vijore zastave aek-a,ja mislim da je to ipak nesto vise od prijateljstva
.

Glodarski blamovi - kroz istoriju...
|
04-26-2005, 04:13 PM
Na sad zavrsenom derbiju,na jednom delu juga paokovi navijaci i njihova parola,dok na drugom delu se vijore zastave aek-a,ja mislim da je to ipak nesto vise od prijateljstva
![]()
02-20-2006, 05:51 PM
??? ???? ???????? ?? ??????? ??????: "??? ??? ????? ? ???? ????????, ????? ????????? ????? ? ??????..." (?? ??????) :o :lol: ???????? (????? ??????) ?? ?????? ??? ???????? ????? ???? ??? ????? ????? ... :rofl :finger
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
02-20-2006, 07:43 PM
ima neko onu sliku sa derbija kada je okachena zastava na jug mi smo pichke najvece,neka okachi molim vas,hvala unpred
amo ti...
02-20-2006, 11:56 PM
Quote:ima neko onu sliku sa derbija kada je okachena zastava na jug mi smo pichke najvece,neka okachi molim vas,hvala unpred ![]() ![]()
02-27-2006, 09:38 PM
?? ????,????? ?? ???????? ?????????? ??????? ?? ??? ??? ?? ?????? ????????,??? ?????? ?? ?????????? ?????? ?????? ??? ???? ???? ?????? ????? ???? ?????,? ?? ?? ?.... ??????!!!????? ?? ????? ??? ?? ?????? ?????? ?????,?????????? ? ?? ???? ?? ??????? ?????? ?????,????? ?????? ????? ??? ?????? ?.... ??????,???????????,??? ????????. :finger
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње, и зато певам цео дан, ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
02-27-2006, 10:59 PM
Pa sta je Real za jednu Zvezdu...
![]() Sve je samo u njihovoj opterecenosti nama...
02-28-2006, 05:13 AM
Quote:??? ???? ???????? ?? ??????? ??????: "??? ??? ????? ? ???? ????????, ????? ????????? ????? ? ??????..." (?? ??????) :o :lol: ???????? (????? ??????) ?? ?????? ??? ???????? ????? ???? ??? ????? ????? ... :rofl :finger ![]() ![]()
03-05-2006, 11:23 AM
Nekako ova novonastala situacija oko njih,njihovog bojkota i uprave sve vise i vise zasluzuje da postane njihov najveci blam...Pucam od smijeha kad procitam izjave onih picki Lazovica,Vukica,sad i Save Milosevica kao glodari nisu u pravu i ne smiju se mjestati ZekiBjeki u posao,a do juce su se zaklinjali u njih,a ovi im skankirali...Jos kad vidim da su na mecu protiv Javora imali 5000 kupljenih navijaca sa besplatnim ulaznicama na istoku ili zapadu(nije ni bitno),njihov bojkot ide sve vise i vise u PM..Mislim da se kao navijacka grupa vise i ne mogu ozbiljno uzeti,niti da uopste postoje vise... :batine
08-24-2006, 07:38 AM
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|