Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сличице ПАНИНИ
(03-31-2010, 08:55 PM)Микеланђело link Wrote:Сасвим случајно, данас сам добио албум. Па ће се нас пар удружити у скупљању сличица. Лудило, нисам се тиме бавио десет година.  ;D

Радивоје... јес ти заборавио како се ради радња?
Big Grin
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
(03-29-2010, 02:22 PM)Woodoo link Wrote:Хоћу и ја 100 кесица, ако није касно?

није, за сада имам три пријаве за по 100 кесица..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Е ја сам попунио албум за 2006 годину,јел вреди то да се тапне ?  Smile
Reply
(03-31-2010, 10:34 PM)Neca link Wrote:Е ја сам попунио албум за 2006 годину,јел вреди то да се тапне ?  Smile

не вреди. попуњен албум из 2006 вреди око 30 евра.. а трошкови су били око 50 евра.
Reply
Кизо, пошто нас већ има доста који смо се јавили да ћемо скупљати албум ваљало би да организујемо неку размену на нивоу Каффе-а кад се наталоже дупликати.  Wink
Reply
(04-01-2010, 05:29 AM)Пијанац link Wrote:Кизо, пошто нас већ има доста који смо се јавили да ћемо скупљати албум ваљало би да организујемо неку размену на нивоу Каффе-а кад се наталоже дупликати.  Wink

Ја сам за  Smile ја у првих неколико кесица већ добио дупликате, јебем ти Глен Џонсона и целу Енглеску Smile
Jeдна је Србија!
Reply
Може и првенство у тапкању Big Grin
Reply
(03-31-2010, 09:33 PM)дрвосеча link Wrote:[quote author=Микеланђело link=topic=2696.msg77315#msg77315 date=1270068901]
Сасвим случајно, данас сам добио албум. Па ће се нас пар удружити у скупљању сличица. Лудило, нисам се тиме бавио десет година.  ;D

Радивоје... јес ти заборавио како се ради радња?
Big Grin
[/quote]

Big Grin Big Grin Big Grin Тако некако.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Када ће окупљање Кафеџија поводом мењања?

Скоро су сви узели кутије, фали само за РСф-а и Вудуа, биће за пар дана. 3400 дин је цена кутије од 100 кесица.
Reply
Како се то плаћа??? то није лоше...
ЗВЕЗДА ЈЕ ЗИВОТ,СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)