Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Надам се да то не значи да ће се продати Дауда. Звезда не може да игра са једним шпицем. Немамо крила, одбрана катасрофална.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ако се и даље буде играло са једним нападачем, треба нам профил центарфора као Ибрахимовић, који може да узме лопту,предрибла тројицу и да гол. Овако немамо шта да тражимо ни са Даудом ни са Оњилом нити било којим другим нападачем који није врхунска класа да сам себи изгради позицију и да гол. Што неко рече овде на форуму пре пар месеци, ја се не сећам када је неки наш нападач узео лопту и претрчао штопере или био у ситуацији 1 на 1 са голманом, а да је оставио штопере иза себе.
Jeдна је Србија!
Дауда зна да се окрене на петопарцу, сервира лопту за шансу, гол..., а не сумњам да би и он прорадио са пар употребљивих лопти.

Ако га продају, ми дефинитивно и даље настављамо да лупамо главом о зид и срљамо без икакве идеје. Погледајте овај прелазни рок, све ургентне позиције како су ријешаване и како се то резултатски одразило у квалификацијама и првом колу. О 'тоничности' наших играча нећу да причам.

Ако је ово истина онда их треба све уз зид и метак у потиљак!

Quote:За откуп уговора овог играча управа клуба издвојиће 450.000 евра, као и 30% од наредне продаје, док ће Оњило у наредне четири године примати шест, седам, осам, односно десет хиљада евра месечно.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...daudu.html

Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
(08-12-2013, 05:00 PM)херцеговац link Wrote:
Quote:За откуп уговора овог играча управа клуба издвојиће 450.000 евра, као и 30% од наредне продаје, док ће Оњило у наредне четири године примати шест, седам, осам, односно десет хиљада евра месечно.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-s...daudu.html
Са овим делом полако, сумњам да смо дали толико. Ваљда ће да се искристалише ускоро.
Пошто се помиње и дупло мање обештећење и мањи проценти.
Како сазнајем, ангажовали смо још једног нападача!

[Image: jpeg]
Мораће Милијаш да оде или да смањи плату за трећину. И Михајловића или Ожеговића на позајмицу. Надам се да је Мрђа прошао лекарске прегледе.

Ми тим за титулу имамо, сад је све на управи и стручном штабу.
Немамо још увек. Оба крила плус замена за Милијаша док се не врати Лаза Вашар

Мијаиловић је склон повредама, тако да није сигурна замена за Комарца
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Сутра је лекарски и промоција.  Wink

http://www.mozzartsport.com/vesti/dogovo...dve-godine
(08-13-2013, 05:35 PM)KizaLion link Wrote: Немамо још увек. Оба крила плус замена за Милијаша док се не врати Лаза Вашар

Мијаиловић је склон повредама, тако да није сигурна замена за Комарца
Па не такмичимо се у ЛШ, него у ЈСЛ. Тим за домаћу титулу итекако имамо, није идеалан, али је довољан. Мрђа може да игра крилног нападача. А замена за Милијаша нам не треба, имамо у средини Нинковића, Печника, Савићевића. Мада ја бих задржао Милијаша под условом да пристане на смањење плате.
Али пре свега мора управа да их испоштује са платама више него у прошлости и да тренер одради свој посао како треба.

Мијаиловић је у Русији две сезоне играо стандардно, тако да не верујем да је склон повредама. То што се сад није довољно спремио и што је очигледно играо незалечен је други наш проблем.
Не бих рекао, с обзиром да су нам крила брза али безопасна, имамо мање шанси за маневар, што значи да ће други играти згуснуту одбрану у средини. С добрим крилима можемо пробити бункер и центрирати. Међутим, ови наши су оперисани од центрирања лопте.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)