Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 2009/2010
(06-21-2009, 10:58 AM)Храбро срце link Wrote: Опет Јужно Амерички Богови фудбала на Маракани  Big Grin !!!Биће опет самбе и плеса,као са Баркосом,Аилтоном,Фереиром,....!!!!! >Sad :-[

....али играће се и моравац

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=138441
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Дарко Лазовић из Борца потписује кад прође љекарски преглед!
(06-22-2009, 11:32 AM)Бошке link Wrote: Дарко Лазовић из Борца потписује кад прође љекарски преглед!

Ваљда ће тај нешто да ваља,чим га тражила Херта и Тотенхем...
[Image: nemapredajeforum.jpg]
(06-22-2009, 01:29 PM)Делија К.З.Ш. link Wrote: [quote author=Бошке link=topic=3611.msg68633#msg68633 date=1245670330]
Дарко Лазовић из Борца потписује кад прође љекарски преглед!

Ваљда ће тај нешто да ваља,чим га тражила Херта и Тотенхем...
[/quote]

Какав год да је, и да је Пеле, ја га не би довео никада у Звезду!!! Зашто? Па јел сте заборавили његово ниподаштавање нашег ФК-а и причу како је Борац бољи клуб од Звезде и како му је на крају Илија пожелео да заврши каријеру у Борцу??!!!!! То је нажалост био и једини добар потез бившег спортског директора!

Таквима који нас условљавају и пљују по Звезди, каква год да је управа, није место у Звезди... Подсећања ради, слично се дешавало када је пре пар сезона Марио Ђуровски условљавао Пиксија који му се захвалио и пожелео срећу у каријери и дао до знања да Звезду нико не може да уцењује већ треба да му буде част да игра у њој! Доказ да је Пикси био у праву је и то што тог Мариа Ђуровског нема нигде - нестао је (не рачунам повремено играње у Војводини, која га се и одриче у овом прелазном року)...

Не би да баксузирам, али имам осећај да ће и овај да заврши као Марио...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Није Дарко Лазовић ниподаштавао звезду, већ Илија Ивић који се преко новина препуцавао са дететом од 18 година! Већу срамоту нам је тиме нанео Ивић, а Лазовић је тад рекао да му је боље у Борцу јер има гарантовану минутажу...све остало су новинарске измишљотине. Ово је можда и највеће појачање за звезду јер је дошао несумњиво најталентованији играч лиге, дете које је тек напунило 18 година и стварно не видим шта је боље могло да се купи у овој нашој јадној лиги...за ово - свака част за управу.

Свиђа ми се и што се враћају звездина деца, данас видим да је потписао Обрић, пре неки дан стигао Славољуб Ђорђевић...само они који су одрасли у звезди знају како се бори за свој клуб.

Не бих баш поредио Лазовића са Мариом, ипак је овај други Милков син, а гени су гени...

Пикси је можда био у праву за Мариа, али рецимо за Тошића није био у праву (када су га менаџери нудили рекао му да је низак за звезду !?) па је исти отишао у фк патуљак и даље у Манчестер

Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Обрића заиста не познајем али видим да је најбоље оцењени играч те лиге.

Наместити 12 голова и није лоше.

Иначе је лево крило.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
(06-23-2009, 12:47 PM)buteo serbiano link Wrote: Није Дарко Лазовић ниподаштавао звезду, већ Илија Ивић који се преко новина препуцавао са дететом од 18 година! Већу срамоту нам је тиме нанео Ивић, а Лазовић је тад рекао да му је боље у Борцу јер има гарантовану минутажу...све остало су новинарске измишљотине. Ово је можда и највеће појачање за звезду јер је дошао несумњиво најталентованији играч лиге, дете које је тек напунило 18 година и стварно не видим шта је боље могло да се купи у овој нашој јадној лиги...за ово - свака част за управу.
Милион пута смо се уверили у новинарску "истину" зато те ствари узимам са резервом, а поготово кад се ту нашао и ивић који нам је на крају показао своје право лице. По мени дечко је за сада једино право појачање, свака част.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Мислим да ће се врло брзо показати о каквим се играчима ради. Неки су поникли код нас а неки ко зна одакле...Доста њих су и раније најављивани као екстра таленти па када су долазили на Маракану некима је пола мозга ипак остало у родном селу. Погубили су се у Београду а ту као један од главних проблема видим немогућство прилагођавања изазовима великог града као и начину живота. Онда долазе туга за татом, мамом, сестром, девојком и тако у круг.
Надам се да то неће бити случај али судећи по многобројним претходним искуствима нисам толико сигуран.
Дешава се управо оно што смо желели. Већи део играча су наши омладинци или клинци који су били на каљењу. Нисам неки оптимиста по питању трофеја у овој сезони јер крећемо он нуле. Али сам оптимиста по питању здравог организовања и довођења играча. Драго ми је што ће бити углавном звездини клинци. Па чак и да немају квалитета. Лакше ће ми бити да гледам неког омладинца како губи ( дај боже што мање) лопте него неког црнца који је дошао из пизде материне и који је папрено плаћен.
Све у свему, ствара се једна лепа основа за будућност.
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
(06-23-2009, 12:47 PM)buteo serbiano link Wrote: Пикси је можда био у праву за Мариа, али рецимо за Тошића није био у праву (када су га менаџери нудили рекао му да је низак за звезду !?) па је исти отишао у фк патуљак и даље у Манчестер

И... Јел није низак? Јел није смешан у дуелу? Јел може неког да претрчи? Јел игра у Манчестеру? Можда ће играти за десет година или можда никад... Вероватно ће у једном моменту скапирати да су се зајебали и продати га... Ево и вечерас и претходне две утакмице за младе је баш показао свој "раскошни" таленат... Није се Пикси ни у чему зајебао када се радило о играчима, то и трофеји говоре, али се зајебао што су му се у клуб ушетали мешетари преко оних које није контролисао а мислио је да раде свој посао... Али, то је друга прича...

А то да су Ивић и Лазовић причали преко новина и да није било као што се пише, овога пута нисте у праву... Било је ту много тога, иза брда се ваљало све и свашта а новине су пренеле само делић тога... Мој извор свега што причам никад нису новине... Елем, и ја желим да тај дечко буде право појачање, али преко неких ствари једноставно мој стомак не може да пређе, тј. не може да их свари  Wink

И даље ћу наставити да смарам са једним играчем за кога тврдим да би био најбоље појачање у последњих десет година и који би реално за разлику од Тошића једног дана заиграо у МУ уместо Видића... Наравно, причам о Горану Адамовићу!!! Ем користан за тим, ем када се буде продавао моћи ће клуб да заради... Уосталом, када је довођен из Борче пре 3-4 сезоне, многи стручњаци су га и најављивали као новог Видића...

Вилотића о коме се прича као појачању, смо сви видели вечерас, чврст, солидан играч, чини ми се да зна више и боље од свих прошлогодишњих играча одбране, али тешко је проценити на основу 20-ак минута гледања на тв-у... Појачања се прате минимум 5-6 утакмица и на основу тог утиска се тек доводе у клуб какав је Звезда...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)