Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
Mozes da pratis radio prenos na zvanicnom sajtu (nadam se da nece biti prevelika navala Smile ) , a ako to tehnicki ne bude moglo da se odradi (zavisi od infrastrukture na stadionu) bice radjen tekstualni prenos.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
u jbt, tamo toplije nego u BG Sad
Reply
23/11/2005 | Izvor: B92
"Oranica" za crveno-bele u Tromsu

iz Tromsa, Vladimir Novaković

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su trening na stadionu u Tromsou pred sutrašnji meč 3.kola Lige kupa UEFA sa norveškim ligašem.

Crveno-bele je kako javlja izveštač B92 dočekao katastrofalan teren na kome će se u četvrtak odigrati meč. Fudbaleri Crvene zvezde treniraju na 25 metara “oranice” koju su domaćini otkrili ispod mušema, jer se ostatak čuva za utakmicu. Tek po izlasku fudbalera iz Beograda na teren, bilo je jasno zašto su domaćini ponudili gostima da treniraju na pomoćnom terenu. Gotovo svi koji su krenuli na put iz Beograda složili su se da takve "livade" nema ni u nižerazrednim ligama SCG.

Gotovo je izvesno da pored Jankovića i Raškovića koji nisu ni otputovali u Norvešku, neće igrati ni Dragan Mladenović koji nije ni trenirao.

Očekuje se da će Djokaj igrati po levoj strani, dok bi zamena za Mladenovića mogao da bude Mudrinić. Nikola Žigić je spreman za početak utakmice, a ulazak u postavu Joksimovića koji će zameniti odsutnog Jankovića, doneće neka pomeranja u odbrani, pa će Milan Dudić igrati na mestu beka.

Utorak su igrači i novinari iskoristili da obidju Trumse i okolini. Stanovnici ovog grada koji se nalazi 500 kilometara severno od polarnika poslednji put su sunce videli u subotu, a do sledećeg susreta u februaru živeće u nekoj vrsti sumraka.

U Trumseu je u nekoliko navrata kratko padao sneg, a domaćini su za svaki slučaj linije na terenu iscrtali crvenom bojom.

Svi hoteli u gradu su krcati jer je klub izuzetno popularan i za njega navija većina ljudi u severnim krajevima koji su već pristigli u Trumso kako bi prisustvovali utakmici.š uvek ne pada sneg ali je vreme hladno, a domaćini

Pažnja se posvećuje i Zvezdinim navijačima, pominju se iskustva iz Trondhajma pre dve godine i najavljuju ozbiljne mere obezbeđenja. Pedesetak navijača stiže iz pravca Beograda preko Frankfurta, gde su u utorak "Delije" posmatrale meč crveno-belih košarkaša.

Očekuje se i dolazak navijača iz Skandinavije, mada je ogroman problem udaljenost Tromsa od velikih gradova (1.000 kilometara od Osla i 1.400 kilometara od Stokholma).
Reply
Quote:Gotovo je izvesno da pored Jankovića i Raškovića koji nisu ni otputovali u Norvešku, neće igrati ni Dragan Mladenović koji nije ni trenirao.

Očekuje se da će Djokaj igrati po levoj strani, dok bi zamena za Mladenovića mogao da bude Mudrinić. Nikola Žigić je spreman za početak utakmice, a ulazak u postavu Joksimovića koji će zameniti odsutnog Jankovića, doneće neka pomeranja u odbrani, pa će Milan Dudić igrati na mestu beka.

Pa, po ovome... auu..

--------------------------Stojkovic-------------------------------
---Dudic--------Bisevac--------Joksimovic--------Lukovic---
--Basta-------Kovacevic---------Djokaj-----------Mudrinic--
-------------------Zigic---------------Purovic--------------------

Ako ovako izadju... e, onda stvarno, neka nam je Bog na pomoci!
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Reply
QQ nama lelee... Ja prochitah kako Djokaj igra po lijevoj strani
E nadamo se da ce Bog biti uz nashe crveno bele...

Sve sve ali Joksimovic...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Reply
Pa Joksimovic je igrao i protiv Brage pa smo prosli dalje. Ajde, sta je tu je. S kakvim timom izadjemo, izadjemo. Neka se bore i neka dostojno nose Zvezdin dres pa cemo vidjeti. Ne treba se unaprijed predavati.

poz
Dacha
Reply
Pa lepo vam covek napisa da je to smrdljiva oranica. Za oranicu vam ne treba Ronaldinjo, nego orac :finger . Nije toliko ni bitno ko ce igrati, vec samo da se svi potrude i uz malo srece eto 3 boda...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Quote:Pa lepo vam covek napisa da je to smrdljiva oranica. Za oranicu vam ne treba Ronaldinjo, nego orac :finger . Nije toliko ni bitno ko ce igrati, vec samo da se svi potrude i uz malo srece eto 3 boda...
Onda imamo velike sanse posto oraca imamo koliko hoces a vidim da ce neki biti i u startnoj postavi(Joksim,Krivi,Mudri)
Reply
neverovatno da UEFA dozvoljava da se igraju tekme na tom terenu.

[Image: trening10.jpg]
[Image: trening2.jpg]

samo da se neko ne povredi teze.

iskreno ja mislim da ce nam biti veoma tesko gore igrati i voleo bih da gresim ali mislim da je i 1 bod dosta.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Cini mi se da bi se sa jednim bodom oprostili od proleca jer ce svi ostali od Tromsa imati po 3 a mi smo vec 2 boda poklonili Bazelu. Mislim da moramo osvojiti 7 bodova ukupno da bi prosli grupu. Zato se nadam pobedi veceras.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)