Threads: 1
(06-20-2009, 04:23 PM)Бошке link Wrote: Каду из Зете и Савио дошли су на пробу.Каду је двије године био можда и најјачи играч лиге,игра одлично бар по мени.Савио такође добар,њега сам имао прилике да пратим једном и тада је дао два гола.Али Каду је заиста одличан играч!
На којим местима играју ? Колико им је година ? Одеакле су пореклом ? Колико су дуго већ на овим просторима ?? итд. Ако имаш-те инфо, хвала у напред.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 10
Каду игра у нападу али није баш класични нападач,има добар шут и дриблинг,из Бразила је,већ више од двије године је у Зети,86. је годиште.
Савио игра у средини,такође је из Бразила,дошао кад и Каду,има 25 година.
Threads: 8
Добро је познато да Зета због Радојице Божовића има одличне односе са туђмановцима,чудно ми мало како та два двојица нису кренули у том правцу,ако ичему вреде...
А ми баш немамо добра искуства са играчима из Зете,Никола Трајковић је дошао као најбољи играч лиге а прошлу сезону је играо на позајмици у неком грчком тиму што је испао из лиге,такође с'њим у пакету Радојица нам тутно и добро познатог Миланка Рашковића,који се сад ваљда ломата негде по Румунији...
Threads: 10
Рају је забрањен рад у спорту па Управа Зете мора да прода играче како би опстала,само се надам да не буде као са Трајковиће,опет понављам по мени је овај Каду одличан играч!
Threads: 1
06-20-2009, 08:54 PM
(This post was last modified: 06-20-2009, 09:06 PM by Eribo.)
http://www.crvenazvezdafk.com/src/kadu-i...ontent.htm
Eво и конктретније о овј двојици новајлија. О њимамало знамо мало-тј. ништа, али желим да издвојим следеће:"Обојица се одлично служе српским језиком".
Морам да исправим и свој пост од пре 5 минута и ове са званичног. Пошто сам их управо слушо. Небих ја ово назвао "одлично", већ набадање. Али опет боље ишта него ништа. Сигурно размеју више него сто шу у стању да изговоре.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 0
Пуно хвале ову двојицу Бразилаца из Зете...дај Боже да су упола толико добри...
САМО СЕВЕР ОСТАЈЕ, ЧУВА ЗВЕЗДУ, НЕМА НИКАД ИЗДАЈЕ!!!
Опет доводимо странце који ће после да пређу у партизан... Као да су они неки не виђени таленат па морамо да их доведемо, као да не постоји хиљаду таквих играча у нашој омладинској школи, који ће играти исто тако за 15 пута мање пара... Да су они неки супер таленти не би играли у нашој лиги сигурно, и стварно мислим да је то бацање пара..
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Што се обештећења за њих двојицу тиче, не зна се тачно колико износи, али се зна да од њихове евентуалне продаје Зети иде 40%
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Threads: 2
Опет Јужно Амерички Богови фудбала на Маракани

!!!Биће опет самбе и плеса,као са Баркосом,Аилтоном,Фереиром,....!!!!! >

:-[
Threads: 3
ја сам исто чуо да су добри играчи,једног је чак и вердер тражио ал није имао пара да га плати ;D па ми је опет небулозно ако су тако добри не би товарили годину дана и у 4ој по рангу екипи јаког црногорског првенства ;D