Threads: 0
obecavali su kule i gradove a od toga ne bi nista.
doveli su 13 novih igraca koji svi zajedno ne vrijede preko
2 miliona. al neka cekamo ih jos do kipra. ako tu zakazu
UPRAVA NAPOLJE
08-13-2008, 09:25 PM
(This post was last modified: 08-13-2008, 09:53 PM by Bojan-92.)
Шта је са оним странцима што су били на проби. Јуче сам гледао конференцију оног Буњевчевића каже да треб још нек два да дођу у везни ред.
Звезда
Србија
Косово
Метохија
Threads: 38
(08-13-2008, 09:25 PM)Bojan-92 link Wrote: Шта је са оним странцима сто су били на проби. Јуце сам гледао конференцију оног Буњевчевића каже да треб још нек два да додју у везни ред.
Ни један од странаца који су били на проби неће потписати уговор са Звездом. Једини који је колико толико задовољио Земана, бразилац Леандро, неће доћи зато што је његов менаџер, по речима Буњевчевића, неозбиљан. Буњевчевић је најавио долазак сасвим нових ликова.
И, Бојане, молим те припази мало на писање. Глупо је да имаш оволико грешака у само две реченице.
Threads: 1
08-22-2008, 08:25 AM
(This post was last modified: 08-22-2008, 09:34 AM by Igor_RS.)
Никола Лазетић у Црвеној звезди
Везни фудбалер Никола Лазетић, досадашњи члан италијанског Торина, ново је појачање Црвене звезде. Лазетић, који је прошао све категорије омладинске школе "црвено-белих", вратио се на 'Маракану' после 11 година, а уговор са београдским клубом требало би да потпише у току дана.
Лазетић је већ недељама уназад помињан као могуће појачање Црвене звезде, преговори су у међувремену прекинути, да би две стране сада, ипак, дошле до договора.
30-годишњем везном играчу овог лета је истекао уговор са Торином, једним од седам италијанских клубова за које је наступао током 6 сезона у италијанском фудбалу. Лазетић је напустио Звезду пре 11 година, након што није успео да се избори за место у тиму у генерацији Дејана Станковића, а под вођством Владимира Петровића Пижона.
Из Београда је прешао у Нови Сад и Војводину, а од тада је наступао и за Обилић, Фенербахче, Комо, Кјево, Лацио, Ђенову, Сијену и Ливорно.
не верујем ни да ће овај нешто променити чим тамо нису хтели да му продуже уговор,али живи били па видели
Администрација : Пост ти је преправљен у ћирилицу, следећи пут немој да ти се деси па да пишеш латиницом!
Па јел то сигурно да је Лазетић дошао или лаж?
Threads: 61
Поред доласка ЛАзетића кажу да је готово сигуран долазак и Петковића, левог спољњег који је раније наступао за Вошу и који је пред почетак прелазног рока фигурирао као једно од наших појачања.
Threads: 22
За Петковића се пише да долази као замена за Броновицког који је обновио повреду и неће играти 6 месеци?!
Спомиње се и Нино Пекарић...
не знам какво је ваше мишљење о ова поменута три играча, али ја имам скроз позитивно мишљење о све тројици.
лазетић је сасвим пристојан играч и за неке кадровски озбиљније клубове од звезде,
пекарић ће сигурно бити појачање,
а петковић је провео неко време у турској па нисам баш сигуран у каквој је форми,али док је играо у војводини био је доста добар.
наравно да смо сви читали о овим играчима као виђеним у дресу звезде још на почетку прелазног рока и ја морам рећи да сам био разочаран што их нисмо и раније довели.
мислим да су ово три права појачања...
(иако још увек нису ни потписали...

)
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Threads: 84
Колко сам ја данас прочитао, Нино Пекарић неће доћи у Звезду.
Threads: 1
ево шта пише за пекарића на у92
Поред Петковића, у Црвену звезду долази још један бивши играч Војводине, Нино Пекарић. О Пекарићевом преласку у редове 'црвено-белих' доста се причало у последње време и изгледа да је тај договор коначно финализован. Пекарић, који игра на позицији централног дефанзивног играча, после Војводине кратко је наступао за Динамо из Букурешта, а каријеру је почео у Радничком из Обреновца
он ми од ове тројице делује као најболје појачанје,као прво због тога што се сећам да је добро играо у воши,а друго што изузимајући гаја имамо штопере,који не заслужују за палилулац да играју а камоли за звезду.