Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 08/09
Е, Перица би баш био шећер на крају!!!
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
(08-10-2008, 01:58 PM)SaXoN link Wrote: Е, Перица би баш био шећер на крају!!!

Изгледа да је он био та бомба прелазног рока  :Smile
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ено на СЦ пише да од једног најављеног појачања изгледа нема ништа (Павловић?)

Још само преостаје да нам Буња и Топлица свима одвале по једну шамарчину, онако из бекенда, и то би било то.
Quote:Црвеној звезди измиче најављено појачање за наредну сезону, али је могућ повратак некадашњег љубимца навијача.

Да ли је ово једини текст помоћу ког си дошао до закључка да се ради баш о Павловићу или знаш нешто што ми не знамо?
Значи не верујем  :o

http://www.redstarbelgrade.com/newsconte...&News=1839
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
(08-10-2008, 08:48 PM)Пијанац link Wrote:
Quote:Црвеној звезди измиче најављено појачање за наредну сезону, али је могућ повратак некадашњег љубимца навијача.

Да ли је ово једини текст помоћу ког си дошао до закључка да се ради баш о Павловићу или знаш нешто што ми не знамо?

Ако погледаш пажљивије мој пост видећеш да ја нисам дошао до никаквог закључка... "Павловић" је написано у загради са упитником поред, значи то је само једна од могућности. Надам се да није тај момак у питању, већ неки балван из ко зна које аматерске лиге  8)
(08-11-2008, 11:54 PM)SaXoN link Wrote: [quote author=Пијанац link=topic=3330.msg61601#msg61601 date=1218401308]

Ако погледаш пажљивије мој пост видећеш да ја нисам дошао до никаквог закључка... "Павловић" је написано у загради са упитником поред, значи то је само једна од могућности. Надам се да није тај момак у питању, већ неки балван из ко зна које аматерске лиге  8)
[/quote]

Реч је о њему.........
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Павловић изгледа оде у НЕЦ, а преговори не иду добро ни са Перицом ... Невјероватно. Колико се ниско можемо спустити???  ???
[Image: 35c0qqq.gif]
(08-11-2008, 06:01 PM)100%anti crnobeli link Wrote: Значи не верујем  :o

http://www.redstarbelgrade.com/newsconte...&News=1839

Јел зна неко нешто о овоме играчу?
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
шиша се на кеца

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)