11-12-2007, 03:24 PM
плус још један центар и повређени играчи кад се опораве,имаћемо тим по мени достојан за титулу и неку запаженију улогу у улебу...могао би неко ко зна да одговори на питање које је поставио на северној трибини ћомирс.
КК Црвена звезда 07/08
|
11-12-2007, 03:24 PM
плус још један центар и повређени играчи кад се опораве,имаћемо тим по мени достојан за титулу и неку запаженију улогу у улебу...могао би неко ко зна да одговори на питање које је поставио на северној трибини ћомирс.
11-12-2007, 04:08 PM
Quote:Добар играч???KizaLion Wrote:United North Wrote:Кизо јел то сигурно? Смешно, дечко нема ни грама мозка и скаче ко мајмун за бананама. Још један у низу промашаја наше јадне управе.
11-12-2007, 06:42 PM
Раичевић не може да игра петицу, а ми смо ту (уз класичног бека шутера) најтањи. Не знам чему би Раичевић могао да служи - једино да одмара Тадију, али није ваљда да га зато доводе. Наравно, ово још ништа није званично.
..baklje gore, pesma cigana...
11-16-2007, 05:04 PM
Ево званичне потврде са сајта КК Црвена Звезда:
Quote:Мирослав Раичевић, крилни центар и члан репрезентације Србије и Црне Горе на последњем Светском првенству у Јапану, поново је постао члан Црвене звезде. Раичевић је дрес црвено-белих носио у сезони 2005/06, а после сезоне проведене у московском Динаму и почетка ове сезоне у италијанском Наполију, одлучио је да се врати у вољени Клуб. Мислим да је Караџић у праву када каже да са њиме побољшавамо скок. Значи доноси чврстину нашој (пре)слабашној центарској линији. И не знам зашто би се мењао са Тадијом, који је дечко крило пре свега. Још и да је срећа да имамо неког ко му може бити адекватна замена, па да улазимо са много више оптимизма у дербију и осталим јаким утакмицама.
11-26-2007, 03:34 PM
Јел зна неко да ли ће сутра бити организованог навијања или настављамо са бојкотом
САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
11-26-2007, 04:23 PM
Глупо питање.
11-26-2007, 05:16 PM
Quote:Јел зна неко да ли ће сутра бити организованог навијања или настављамо са бојкотомНе пријатељу, за сутра је заказано НЕорганизовано навијање. :o
11-26-2007, 06:07 PM
Quote:Глупо питање. Што је глупо питање????? На прошлој утакмици није било никаквог навијања, а претходне сеѕоне јесте. И мене интересује јер бих дошао из Крагујевца, па ако се не прати да не долазим за џабе да седим и гледам, то могу и до куће!
11-26-2007, 06:24 PM
Па глупо је питање јер је већ причано о томе, прво мало прелисташ претходне стране...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
|
« Next Oldest | Next Newest »
|