Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liga Shampiona
Zavrseno je nase prvenstvo Confusedampion ,zavrsen je Kup Confusedampion
Mogli bi malo da pocnemo da podgrejavamo atmosferu pred finale Lige Sampiona...
Nasam se svemirskom fudbalu,najboljem do sada ;pljuga

Znam da se neki nece sloziti ali mislim da Anri je bolji igrac od Ronaldinja, Ronaldinjo je zaboavniji.
Reply
Quote:Zavrseno je nase prvenstvo Confusedampion ,zavrsen je Kup Confusedampion
Mogli bi malo da pocnemo da podgrejavamo atmosferu pred finale Lige Sampiona...
Nasam se svemirskom fudbalu,najboljem do sada ;pljuga .
Milan ce pobediti :finger (sledece godine)
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
@archer
Bravo majstore,pa upravo to pricam svima.Za mene iako u ovom finalu stvarno necu navijati nizakoga je Anri najbolji igrac na svetu.Evo zasto to mislim:Ronaldinjo je jedan izuzetak,ultra talenat koji igra juznoamericki nacin fudbala,plese po terenu,mnogo se vrti sa loptom,ponekad pravi cirkus na terenu i meni se licno to ne svidja.Naravno da ga cenim,ali taj nacin igre mi nije bas drag.Dok kada gledate Anrija,gledate fudbal.Covek sve sto uradi na terenu radi fudbalski,obratite paznju na pas,sut,driblig,otvaranje,kretnju kroz prostor.Obozavam ga.A sve sto uradi sve je jednostavno,bez mnogo preteranih i suvisnih poteza i finti.I to nama "obicnim smrtnicima" deluje mnogo lako.Tolika jednostavnost,a opet i efikasnost je stvarno umetnost.
Reply
Quote:@archer
Bravo majstore,pa upravo to pricam svima.Za mene iako u ovom finalu stvarno necu navijati nizakoga je Anri najbolji igrac na svetu.Evo zasto to mislim:Ronaldinjo je jedan izuzetak,ultra talenat koji igra juznoamericki nacin fudbala,plese po terenu,mnogo se vrti sa loptom,ponekad pravi cirkus na terenu i meni se licno to ne svidja.Naravno da ga cenim,ali taj nacin igre mi nije bas drag.Dok kada gledate Anrija,gledate fudbal.Covek sve sto uradi na terenu radi fudbalski,obratite paznju na pas,sut,driblig,otvaranje,kretnju kroz prostor.Obozavam ga.A sve sto uradi sve je jednostavno,bez mnogo preteranih i suvisnih poteza i finti.I to nama "obicnim smrtnicima" deluje mnogo lako.Tolika jednostavnost,a opet i efikasnost je stvarno umetnost.

Upravo to.
Reply
pa i Ronaldinjo ima sve to sto je North Side nabrojao.
Malo su djetinjasta ta poredjenja igraca, i nikad s eljudi nece sloziti oko toga.
Reply
Milan i Juve nisu prosli u finale jer nisu mogli da srede sudije za tu tekmu,a i Bufon se kladio na Barsu u finalu :rofl :rofl :rofl

Bice finale bolje nego proslo!!!
Reply
Za one koji nisu gledali 2-1 za Barsu Sad
Barsa bila bolja i zasluzeno osvojila trofej. Trenutno ubedljivo najjaca ekipa na svetu. Sve cestitke Arsenalu na dobroj igri. Malo sam ocekivao vise pre tekme ali alo uzmemo u obzir crveni i ovo nije lose.
Reply
Dobro finale,za razliku od prošlogodišnjeg,manje uzbudljivo.
Rajkard me razočarao kao trener,sudija,ispod svake kritike,Arsenal muški,junački sa odličnom trojkom(Anri,Hleb i Ljunberg-valjda)i epizodistima koji umeju dobro da "padaju",Barsa u bunilu od poništenog gola,zatim nepostojećeg faula iz koga prima gol,ali ulaskom Beletija-velemajstor,Larsona dobija na "znanju i imanju" i zasluženo uzima drugu titulu.
Ronaldinjo je klasično vozao po običaju,Etoo vrlo dobar.

Pobedio je fudbal i prepoznatljiva igra dugih pasova :razz
Reply
Solidno finale i zasluzena pobeda Barse koja je definitivno bez premca u Evropi.
Malo sam vishe majstorija ochekivao od mog ljubimca, Ronaldinja, koji po meni i nije bio zapazen ali eto dokaza da Barsa nije samo Ronaldinjo jer i kad on podbaci opet ima neko drugi ko ce da se istakne.

Ovim finalom se faktichki zavrshava fudbalska sezona u Evropi. Sa teshko ostvarljivom zeljom da Zvezda igra u Ligi Shampiona sledece godine, svima zelim prijatno veche Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)