Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prekinuta tekma u Vrscu!!
Quote:
Godra Wrote:Pa jel ja sad treba vas da pitam a gde ste vi svi u Vrscu?!

Ili nema potrebe...
Pazi, i ja sam imao veliku zelju da idem u vrsac, do 13h(dotle sam se raspitivao) je bilo da se ne ide, e sad, oko16 ili 17h su otvorili par baseva i neki ljudi su otisli, dosta njih koje znam kao i par vodja i deo prve ekipe su isto tako zavrsili i nisu otisli... je.bi ga!

Nije se na tebe odnosilo... ako smem da tumacim Godrinjove reci.

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Quote:Pa jel ja sad treba vas da pitam a gde ste vi svi u Vrscu?!

Ili nema potrebe...

O,Godra,sta je ovo..."vatreno krstenje" ,pa si se osilio...vidim da ti "prvi put" i nije bio za pamcenje...?

Kako te nije sramota da ovo pitas...i sta mislis ko si ti da ti neko pa polaze racune...ali cu ti se ja izviniti i na prvu tekmu doneti "urino nalaz"...da bi shvatio "sustinu"...
Potrudi se,pa obrisi post,da ti slucajno neko neko ne bi popljuvao titulu "moderatora"...
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
...i da,potrci na forum JF-a,da im se "pohvalis" kako si bio na "gostovanju",pa da ti ceo navijacki svet konacno tapse...
:ruke
Do kad cemo biti priseljni da slusamo pojedince kako, u napadima besa, sude i dovode u pitanje 'ljubav' i pripadnost Severnoj tribini svih ... svih ostalih ... pa cak i onih koje licno poznaju i za koje znaju da idu na utakmice? Do kad uvrede iza ledja, cak i po drugim forumima, pod drugim pesudonimima, pretnje u Ime Koga? Kome?

Sacuvaj Boze sta se ovde radi zadnjih mesec dana, strasno ...
Sta ces? Ima se, moze se. Samo da podsjetim: kulturni jelen, ana itd.
poz
Dacha
Quote:Do kad cemo biti priseljni da slusamo pojedince kako, u napadima besa, sude i dovode u pitanje 'ljubav' i pripadnost Severnoj tribini svih ... svih ostalih ... pa cak i onih koje licno poznaju i za koje znaju da idu na utakmice? Do kad uvrede iza ledja, cak i po drugim forumima, pod drugim pesudonimima, pretnje u Ime Koga? Kome?

Sacuvaj Boze sta se ovde radi zadnjih mesec dana, strasno ...

Do onog dana, kad ti ja prenesem svoje ingerencije ovog foruma, pa ces ti moci lako da upravljas ovim forumom, nikoga ne poznajes, nikome ne polazes racune i boli te karson, prosto Smile
Ma znam ja za te 'probleme', ali neke granice ipak moraju da postoje ... zar je marko, dragana, janko i zarko bitniji od Godre, Bude, marka i stefana? Ono, kao neka poludemokratija, posto demokratija ne postoji.

Pozdrav

p.s. a ja ti rekoh 'tamo' da nisam covek od polozaja, ni kad bi se placalo namigivanje
Ne,Radzo...nije to sustina...
Nikome ne bih pozelela da dozivi ono sto su pojedinci u tom Vrscu doziveli,i jos manje bih pitala nekog sto nije bio kad se onako brutalno ponasa grupa ljudi koja IQ meri lenjirom...e,to je ono sto zabrinjava...sto je Godri malo Cigana kojima se desilo sve ono u Vrscu...pa trazi jos nekog...

Za ovo ispod, kako si Kizi dvosmisleno odgovorio cu se samo nasmejati... Smile
A,bas zbog toga sto fizicki nisam bila prisutna na tekmi,nisam se javljala...
Ma naravno da ne zelis da se to ikome desi. Ja ne znam za 'druge'sustine' ali znam za sustinu onoga sta sam ja hteo da kazem; a to je prestanite sa prozivkama, i to tako niskim, jesmo li Cigani ili 'cigani'. Uvek trn u tudjem oko malazimO ... zar da se delimo i kad nema o oko cega? Ma dajte ... nismo deca, elemntarno postovanje za svakoga, a koga ces da cenis to je vec licna stvar.

CCCC
Quote:Ja ne dr*am, nema potrebe, jednostavno... namigivanje a za druge me bas briga...

Budo,ovo nije bilo direktno tebi upuceno! Smile

A...moracu da ti verujem na rec! namigivanje
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)