Threads: 2
Класична прича једног политичког манипуланта који својим беседама о љубави према Црвеној Звезди жели да обезбеди гласове својој политичкој странци. Мене тим својим причама и марифетлуцима неће "купити" па таман још један пехар из Барија да ми донесе. Да навија за Звезду нико не може да му забрани али не желим да Црвену Звезду уводи у врзино коло своје странке која је само још једна у низу творевина српских крвника са запада. Ако су Вучић и та напредна странка за Црвену Звезду светло на крају тунела онда јебеш ти све ово.
Кокеза лопове !!!
Threads: 5
http://www.zurnal.rs/2012/10/06/istorijs...index.html
Историјска победа дефинитвно.Само напред има још многа тога да се одради на путу ка циљу.
ОТВОРИТЕ ТЕМУ ВАТЕРПОЛО,КРАЈЊЕ ЈЕ ВРЕМЕ!
Четници Север
Рукомет
Црвена звезда – Железничар 32:21 (13:10)
Четници Север
(12-05-2012, 01:31 PM)ултра сепаре link Wrote:О Боже где је више крај нашим мукама!
http://www.zurnal.rs/2012/12/05/zvezda-u...index.html http://www.zurnal.rs/2012/12/07/novi-pro...index.html
Вучић и остали мора да се укључе и у решавање проблема код рукометног клуба.
Четници Север
На овом форуму су одавно сви заборавили да постоји ОК Црвена Звезда,али добро шта да се ради.
Као што знате одбојкашице су освојиле 16 трофеј купа Србије,а јуче су одбајкаши освојили 11 трофеј купа Србије победом против Радничког из Крагујевца.
Црвена звезда – Раднички 3:1 (25:22, 18:25, 25:22, 27:25)
![[Image: nnegovanovic-finalekupa16.jpg]](http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads/2013/02/nnegovanovic-finalekupa16.jpg)
Још једном хвала момцима на пожртвовању за клуб,јер сваке године нам показују да су "прави спортисти",и сваки пут нас орасположе и улепшају нам дан.Али нажалост нико се не сети њих,чак им није ни посебна тема посвећена на овом форуму,али добро,шта да се ради.
ШАМПИОНИ!
Четници Север
Quote:У протеклих годину дана ЖРК Црвена звезда била је у блокади 322 дана и то у пет наврата, али су „окови коначно скинути са врата“.Клуб из Љутице Богдана је 21. фебруара намирио дуг од 136.561,98 динара, па је рачун клуба одблокиран.
И, што је још битније, чини се да би та ситуација, ако се испуне одређене ствари, могла да потраје дуже.
О чему се конкретно ради? Клубу је у регулисању рачуна, наводно, помогла једна кинеска фирма, која је вољна да настави да помаже, али ако се испуне одређени услови.
Кинези су спремни да већ почетком наредне сезоне у клуб уложе између 300.000 и 500.000 евра, што је, гледајући стање у српском женском рукомету, као добитак на бингу!
Сума је то довољна и за санирање дугова у Мушком рукометном клубу Црвена звезда, а камоли за такмичење ЖРК, па би, ако све буде како се очекује, црвено-беле могле знатно да ојачају играчки кадар, а онда можда и нешто озбиљније ураде у Европи.
Наравно, за сада је све попут „голуба на грани“. Али, веома брзо би све могло да постане „врабац у руци“. Потребно је само да одређени људи пристану на захтеве кинеске компаније, који су далеко од неприхватљивих.
Да ли ће се испунити најлепши снови челника ЖРК Црвена звезда, остаје да се види, али указану шансу не би ваљало испустити.
Четници Север
Делије,Звездаши срећан 68. рођендан наше највеће љубави Црвене Звезде!
Да је Бог чува,да се врате славни дани наше прошлости,да наша Звезда буде опет испред свих и да нам врати осмеха,срећу и радост!
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najv...C4%90ENDAN!.html
http://www.zurnal.rs/2013/03/04/zvezda-p...index.html
Верни били и остали, младост своју ти поклонили !!! Црвена Звездо срећан рођендан !!!
[flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=6qzoL8JvOG4[/flash]
Кокеза лопове !!!
Threads: 38
Поштоване Кафеџије,
прво желим све да вас поздравим и да се јавим да ћу поново сарађивати са свима вама после дужег одсуства. Ево објавићу, по мени, позитивну вест да је председник рукометног клуба, Игор Бутулија, поднео оставку на своју функцију. Надам се да ово не значи и обавезно повлачење Ненада Перунучића. Иако овај двојац многи трпају у исти кош, између њих двојице постоји огромна разлика. Док је Бутулија своје Звездаштво углавном промовисао запаљивим говорима, а мало чињењем, Перуничић је заврнуо рукаве и предано радио са овом децом којима се чинила невиђена неправда у виду одузимања бодова. Саопштење Игора Бутулија које су објавили готово сви медији ћу пренети у целости:
“Обавештавам Вас да подносим оставку на функцију председника Управног одбора РК Црвена звезда. Овим чином у садашњој ситуацији желим да скренем пажњу да најзад треба учинити значајне кораке, који ће поправити материјални положај рукометног клуба и да на овај начин изразим свој протест због одузимања 8 бодова рукометном клубу од стране појединаца у РСС, којима управља ауторитарни председник РСС Марјановић. Такво одузимање бодова је јединствен случај, досад незабележен у нашем и европском спорту.
Пре него што сам постао председник клуба, у пролеће прошле године, био сам три године тренер и за то време Звезда је два пута била друга у првенству и у Купу. За то време створено је пет, шест играча, који су од омадинаца постали стандардни првотимци и већина њих су сада репрезентативци наше земље. Доведени су и неки млади играћи из других кубова, који су велика перспектива клуба и нашег рукомета, оформљена је омладинска школа, које раније није било и сл.
Клуб је у то време био у врло тешком материјалном положају и као тренер, много сам се ангажовао на обезбеђивању финансијских средстава, путем донација и спонзорства. То је, можда, и био повод, што су поједини људи из клуба инсистирали да преузмем функцију председника, што сам после одређених консултација и прихватио.
За ово време, колико сам председник, укупни приходи које је клуб остварио, углавном путем донација и спонзорства, су били већи него расходи, који су створени у овом периоду. Проблем су постали дугови од раније, пре свега према бившим играчима. Све време док сам био председник, стално смо били у маказама између обавеза према бившим играчима и обавезама према актуелним играчима који су играли. Ако се не исплаћују обавезе према бившим играчима, РСС је одузимао бодове, што и сада чини, а ако се не исплаћује играчима, који играју, они су цак и у штрајк ступали. Ипак и у таквој ситуацији, враћен је један део старих дугова, али не довољно.
Много пута и када сам изабран и у јуну и у септембру и више пута касније , имали смо директна обраћања и уверавања од одговорних лица да ћемо добити донације и неке спонзоре, али од свега тога није било ниста.
Од малена сам формиран као спортиста. Већ са 12 година, почео сам да играм рукомет у Црвеној звезди. Са Звездом сам био кадетски, омладински и сениорски првак насе земље. Са Звездом сам био и у полуфиналу Купа купова Европе, што је за садашње насе клубове незамисливо. Тешко да био који спортиста мозе да схвати и прихвати да може бити лажних обецања, а било их је много. Морам признати да сам, показало се , наивно верујући, да це се обећања о донацијама и спонзорству испунити, и сам сам преносио играчима обећања да ће бити исплаћени, а показало се да то није био могуће. Остало ми је да се извиним играчима, сто смо ми у клубу давали њима обећања, а нисмо их могли испунити, зато што други нису испунили обећања према Звезди.
Врхунац наведене атмосфере су одлуке тзв. Одбора за хитна питања нашег фудбалског клуба, који је пре пар дана расподелио средства добијена од Гаспрома. У више наврата уверавани смо да ће део средстава припасти и рукометном клубу. Разговарао сам о томе и са господином Човићем и имао сам утисак да са разумевањем схвата ситуацију у рукометном клубу. Разумео бих да су сва средства остала у фудбалском клубу. Али кад је део тих средстава подељен другим клубовима, највисе кошаркашком клубу, без средстава за рукометни клуб, а што је раније увек обећавано, информација за све нас у рукомету биа је разочаравајућа.
Као звездаш од малих ногу, увек сам навијао за све клубове СД Црвена звезде. Солидарност између клубова СД Црвене звезде је нешто најнормалније. Када сам својевремено као рукометаш Звезде од стране капитена свих кубова Црвене звезде изабран за спортисту године СД, то ме је испунило поносом, који и сада траје у мени.
РК Црвена звезда је одувек имао одличне односе са другим клубовима и Звездиној породици клубова, а златни период био је сарадња са фудбалским клубом у време када су њим управљали велики спортски асови Драган Џајић И Владимир Цветковић.
Молио бих да се формира одговарајућа радна група како би се извршиле припреме за кадровска решења у рукометном клубу.''
|