Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
(01-13-2010, 01:44 PM)Mikelandjelo link Wrote:Гријешим ли или је Аџић рекао да само Нинков може да оде од првотимаца?

Не грешиш, али и мени си чини да је рекао да ће доћи само 2-3 појачања! По мени од Нинкова, Перовића и колико видим сад Богдановића, највећа грешка је продаја Перкета, у ствари, то ни по коју цену не сме да се уради.
Искључите ТВ, укључите мозак
Аман људи, немојте се 'ватати за сваку информацију коју прочитате у новинама. Спорт је одавно престао да буде поуздан извор информација! За Перкета и Гуму нема ни конкретног интересовања, а камо ли озбиљних понуда.
управо то...ево сад пишу да иде и Исах...то све новинари дижу галаму првенствено јер виде као " аха дошло је неколико везних сад неко мора и да оде". А могуће да и менаџери пласирају приче јер се тако играчима диже цена кроз интересовања наводна
Лично не бих имао ништа против да оде Богдановић, чак се надам да ће ови наши успети да га продају за неке добре паре. У јесењој полусезони је углавном играо централног (задњег) везног и по левој страни, а на тим позицијама смо довели Мугошу и Јеремића. Поред тога, по мени он није никакав квалитет. Дао је пар голова из слободњака, труди се максимално (за шта му скидам капу), али да има неко знање - нема. Са Исахом је скроз супротна ситуација, по мени одличан играч, била би огромна грешка када би отишао, мада лично не верујем, пре ће бити да су ово баљезгарије новинара.

Да резимирам - ако оде само Нинков сматрам да ћемо имати квалитетнију екипу на пролеће, али пре свега уигранију.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Раскинут је уговор са Туторићем, што је по мени одличан потез, с обзиром да је после Лазетића имао највећу плату, а да није могао са лоптом да се састави.
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!
Хоће ли уопште долазити онај Вешовић?У новинама пише да је све договорено а Аџић прича другу причу!Шта је ту истина и зна ли ико вриједи ли тај момак чему?
(01-19-2010, 10:32 AM)Ђенерал link Wrote:Раскинут је уговор са Туторићем, што је по мени одличан потез, с обзиром да је после Лазетића имао највећу плату, а да није могао са лоптом да се састави.

Ово кад сам прочитао,обрадовао сам се као да је Роналдињо дошао !  Smile
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
ниси једини који се обрадовао  ;D
Делије, јел би могао неко да ми објасни ону небулозу, да је управа одбила 8,5 милиона евра за Лекића  :o

Или су ови наши новинари тотални идиоти  и лупају овакве глупости! :-\

Извор: спортал.рс
Искључите ТВ, укључите мозак
Извор је Спорт па сам процени да ли је небулоза...

8.5 милиона за Лекића?  :o Паралеле ради, Жигић је после 3 врло успешне сезоне отишао за 6 милиона!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)