02-02-2009, 02:17 PM
Не,морам те ту исправити,Џаја је био против Балканске лиге,и он и Пикси.Тако је бар причао...
Прелазни рок - јануар 2009.
|
02-02-2009, 02:17 PM
Не,морам те ту исправити,Џаја је био против Балканске лиге,и он и Пикси.Тако је бар причао...
02-02-2009, 02:34 PM
Подсећам још једном, ово је тема о прелазном року... Потрес који нам је приређен довођењем мостарског мује је заслужио посебну тему и о њему ћемо причати на Северној трибини јер се тиче навијачког става о оваквим потезима управе и даљим корацима самог Севера...
Такође, балканске, југословенске и остале лиге немају место на овој теми... Постоји одмах до ове и тема о покушајима стварања ових лига... Стога, наставимо, ако има још шта да се дода о прелазном року!!! Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
02-03-2009, 12:22 PM
Ненад Милијаш остаје у звезди још 6 месеци!!
Ненаду је пропао трансфер у њемачки волфсбург,тако да је полемика(ако је уопште и било) о одласку нашег капитена завршена!
“ Постоје различите љубави у животу. Волиш жену – лепо, волиш девојку - још ти лепше, волиш децу – и то је лепо. Али, брате, волети Црвену звезду...НИЈЕ МАЛА СТВАР!!!
02-03-2009, 01:31 PM
(02-03-2009, 12:22 PM)stefko link Wrote: Ненад Милијаш остаје у звезди још 6 месеци!! Напокон једна добра вест !Могу слободно да кажем да је Милијашев ОСТАНАК највеће појачање ове зиме !У мору нових играча који тек треба да се покажу добро је што је он ту!Остајемо у трци за трофеје !
02-03-2009, 06:42 PM
Вероватно ће продужити уговор с њим на још годину дана,уз договор да га продају на лето...
![]() ![]()
02-04-2009, 07:13 PM
Иако ми од доласка мује није више ни до прелазног рока, ни нешто претерано до спортског аспекта наставка сезоне, ајде да објавим и ово. На проби у Београду је извесни Марлес, 20-годишњи штопер из Обале слоноваче. Тренира са другим тимом и задовољио је једног од тренера, Братислава Живковића. Он ће своје утиске пренети Ивићу који ће одлучити о томе да ли ће овај играч потписати уговор. Ако би ствар прошла, овај момак би био 11-ти новајлија у овом прелазном року. Много је куме... ???
02-04-2009, 08:53 PM
(02-04-2009, 07:13 PM)Пијанац link Wrote: Иако ми од доласка мује није више ни до прелазног рока, ни нешто претерано до спортског аспекта наставка сезоне, ајде да објавим и ово. На проби у Београду је извесни Марлес, 20-годишњи штопер из Обале слоноваче. Тренира са другим тимом и задовољио је једног од тренера, Братислава Живковића. Он ће своје утиске пренети Ивићу који ће одлучити о томе да ли ће овај играч потписати уговор. Ако би ствар прошла, овај момак би био 11-ти новајлија у овом прелазном року. Много је куме... ??? За овога сам и ја данас прочитао у неким новинама !Али хтео сам нешто друго да кажњем !Ненад Милијаш није прешао у Волзбург из разлога што они имају доољан број странаца,односно да би Милијаша довели,морали су да отпусте једног странца што нису учинили!Љут сам јер управа се хвали,а и он прича то исто(наравно јер су му рекли да тако каже) да су успели да га задрже > ![]() ![]()
02-04-2009, 10:41 PM
(02-04-2009, 07:13 PM)Пијанац link Wrote: Тренира са другим тимом и задовољио је једног од тренера, Братислава Живковића. Он ће своје утиске пренети Ивићу који ће одлучити о томе да ли ће овај играч потписати уговор. Ако би ствар прошла, овај момак би био 11-ти новајлија у овом прелазном року. Много је куме... ??? ![]() ![]() ![]() Не зна се више ко кога јебе! ![]() пс. Не иде само да кукамо, мора мало и да се смејемо... Треће не постоји!
02-06-2009, 07:31 PM
Славко Перовић је прослеђен на шестомесечну позајмицу у крушевачки Напредак. Имаће дечко прилику бар да игра, ако већ овде није у првом плану...
02-15-2009, 06:21 AM
Кратка сумација прелазног рока....
Довели смо читав тим, 10 играча, а отпустили-позајмили-продали 14. ДОШЛИ: Џеферсон Силва (Аваи, Бразил), Фереира (Бразил), Оумару (Чангша), Авал Исах (Ама Зулу, Ј. Африка), Паркер (Танда Ројал, Ј. Африка), Пејчиновић (Рад), Врањеш (Борац, Бањалука), Гвозденовић (металург, Украјина), Туторић (Коџаели, Турска), Шишић (Олимпијакос). ОТИШЛИ: Мисдонгард Бетолигар (Будућност, Подгорица), Максимовић (Војводина), Трајковић (Трасивулос, Грчка), Бајковић (Жерминал Бершот, Белгија), Ђорђевић (Ђер, Мађарска), Петковић (Ајнтрахт, Немачка), Гај (Ал Ахли, С. Арабија), Перовић (Напредак, позајмица), Вукобратовић (Инђија), Девић, Марковић, Бурзановић, Субашић, Пекарић (слободни играчи). |
« Next Oldest | Next Newest »
|