Threads: 44
Звезда-Мега Визура 78:61
1:0 у серији за нас што је и најбитније у овом тренутку. Друга утакмица се игра за 2 дана у Крушевцу ако се не варам. Било би лепо кад би се посао тамо завршио, да се не чека мајсторица, а самим тим и играчи умарају. Што се тиче вечерашње утакмице, Мега Визура се показала као незгодан противник и осетнију предност нисмо имали до 4 минута пред краја када смо сјајном серијом направили недостижних 13 разлике, па се касније предност повећавала. Одлични Савовић са 15 поена и 18 скокова, такође Симоновић и Нелсон добри. Поред њих у одбрани се истакао Лазић изнудивши 3 фаула у нападау играча Мега Визуре у тренуцима када се утакмица ломила. Када се узме у обзир да смо играли без Ракочевића, наша игра је била добра. Надам се да ће се Игор што пре вратити, па да се у финалу дај Боже здравља супротставимо у најјачем саставу.
Jeдна је Србија!
Мега Визура-Звезда 73:71
Штета за пропуштену шансу и последњи шут Симоновића. Да је ушло, сад не бисмо размишљали више о полуфиналу. Овако остаје нам мајсторица у којој морамо победити да би ушли у финале. Неколико безвезних изгубљених лопти у 3. у 4. четвртини Нелсона и Лазића и пар брзоплетости у нападу, довели су Мегу у позицију да нам направи серију 9-0. Међутим враћамо се некако тројкама. У завршници резултатска клацкалица из које се боље снашла Мега Визура. Довољно за изједначење у серији. Симоновић најбољи са 20 поена. Мајсторица у недељу у 9 сати.
Jeдна је Србија!
Threads: 0
Пуно нестабилности у игри показујемо. Симоновић играч утакмице а кад је најбитније промашио две тројке. Нелсон на моменте феноменалан а онда пар продатих лопти. Чак је и Рашко покварио просек. Ипак треба знати да нисмо имали Ракочевића, можда би ипак било другачије. Колико видим, ЦСКА нам је и дефинитивно помогао, сигурно играмо Евролигу. А за то ће нам бити неопходно доста промена у играчком саставу.
Threads: 29
Килаво, килаво. Не лежи нам ова Мега уопште.
Одбрана код Радоњића евидентно боља, али поприлично килавимо са организацијом напада, често немамо решења, па решавамо на крају нападе на силу. Ако нас не крене шут, онда најебемо.
Са друге стране можда и није лоше што је ово добијено на мишиће, да не полете пред дербије који следе.
Биће клање, очекујем да ће се играти свих 5 утакмица.
Ватерполисти улепшали још једно вече. У тим тренутцима буквално епицентар лудила.
Како сад иде домаћинство у финалној серији?
Jeдна је Србија!
Они домаћини у среду, па наизменично. Као и у полуфиналу.
Threads: 2
Прву добијемо ми као "гости", другу добијемо такође ми ал овај пут као домаћини. Следећу их пустимо да смање на 2:1. Па шлаг на торту кад будемо домаћини да славимо титулу.
![[Image: cb-shal-baklja.gif]](http://i236.photobucket.com/albums/ff187/KodiDSCZ/DS%20smajliji/cb-shal-baklja.gif) ![[Image: cb-shal-baklja.gif]](http://i236.photobucket.com/albums/ff187/KodiDSCZ/DS%20smajliji/cb-shal-baklja.gif)
Ја сам већ све испланирао !!! ;D
Кокеза лопове !!!
Добро си испланирао, само ови наши нису тако планирали изгледа ;D
Страшно. Не знам да ли ме је више срамота ових 28 разлике или то што смо дали само 54 поена за целу утакмицу. Тотално безидејно у нападу, све се бацало Катићу, док је ишло, он нас је држао, касније и он почео промашивати. Ракочевић, Симоновић и Савовић, верујем да су заједно постигли мало поена, нисам гледао статистику, али капитен добро покривен, 2 пута блокиран шут, нема лаких његових поена на које смо навикли. Нелсон у нападу брзоплет, ношена лопта, па фаул у нападу, па се сам закуца у 3 играча. Мислим да смо имали шансу на почетку другог, када смо направили серију 11-0, на 3 разлике за њих, имамо контру и уместо лаганог поена Лазића, човек иде на други обруч, па онда мртва лопта. После тога смо имали још један напад, да приђемо на 1 или 2 разлике, али и то смо сјебали. Касније смо упали у машину и ћао. Њихов онај што је дао 30 поена нас убио, кад год се приближимо, даје тројку. Није ни мало лак ударац ово, али ајде да верујем да је Партизан испуцао своје у овој утакмици. Очекујем другу утакмицу много тврђу, са нашом чврстом одбраном, па да се то изједначи. Треба се издићи из овога, иако није ни мало лако, али ово је само прва утакмица. Идемо даље
Jeдна је Србија!
Као жене неке, тако су деловали наши вечерас.
Ови ушли максимално напржени у утакмицу, а ми немо посматрамо дешавања на терену. Подсетило ме на друго полувреме последњег дербија.
Ништа овде није ни близу готово, али приступ мора да се мења за 180 степени.
Threads: 164
Већ је готово, нажалост. Није проблем толики колика је разлика у кошевима - већ што немамо игру. Ослањамо се само на шут, а кад нам крене-онда супер. Нажалост, мораћемо после завршетка сезоне да распустимо пола тима, а да доведемо права појачања. Ракоч мора да оде...
Узећемо једну победу у овој серији, а можда ни толико.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
|