Threads: 0
(05-10-2011, 09:34 PM)ултра сепаре link Wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/zvezda-se-...ontent.htm
Фудбалски савезе знамо да радиш за Гробаре!!!
Као жене кукамо! Ужасно ме нервира све ово. Сто пута је поновљено и зидови Маракане су научили да сви раде против нас.
Међутим, већи проблем ми имамо са реализацијом. КвалитетнИ нападачИ нам фале, они који знају да из 2 шансе утуре гол. Ми смо до тог 89. минута могли да водимо бар 3 - 1 и не би смо кукали. Од кукања се нико није наиграо фудбала па нећемо ни ми. Били смо заћутали са саопштењима, међутим опет смо почели да сваке недеље издамо бар по једно! Морамо засући рукаве и наћи те фамозне играче који су добри нападачи, иначе...
СВИ НА РАД!
Искључите ТВ, укључите мозак
05-21-2011, 03:37 PM
(This post was last modified: 05-21-2011, 03:41 PM by Дебели.)
Пошто нисам могао да будем у Чачку данас, био сам у прилици да погледам на тв-у. Срамотна игра, Тошић као две леве да има, Вешовићу је битна фризура, Јевтић :o, Миловановић у пензију, Каду стандардно, Микић не зна, а Адија послати у Сопот па нек се тамо зајебава, и нек поставља услове, тачно се види да игра преко курца. Приказују нам тренера, човек само што у земљу не пропадне од срамоте, није он крив, не можеш накога да научиш да прими лопту, да да пас ако до сад није научио.
Прозивке грмеле, ако, да знају ови из управе на челу са Аџићем, шта се очекује од прелазног рока и да више нема стрпљења.
Игра данас је очај, Каду, Тошић, Микић, Ади, Јевтић, Вешовић...Не зна се ко је горе одиграо данас.Под хитно треба правити чистку у екипи, макар морали да убацују омладинце на неке позиције.Тренер није крив, јер не може научити играче за 6 месеци нешто што их неко за 20 година није научио.
Мени није јасно о каквој чистки причате? Наравн,неке играче треба отписати,али више од пола ПРВЕ ПОСТАВЕ да се промени на крају сезоне  Поврх свега причати о омладинцима за следећу сезону (4 претходних без титуле :o ) Дајте људи мало озбиљности,после се чудимо што не можемо да узмемо титулу а сваке године иста прича...
05-21-2011, 10:42 PM
(This post was last modified: 05-21-2011, 10:51 PM by Дуле.)
Ђоле, ја бих пре пустио омладинце да играју него што бих ми играли Каду, Јеремић (дечко је за наше ниже лиге можда и добар), Јевтић (не знам шта се са дечком десило пропао је скроз).Бар би се кидали а не као Каду изгуби лопту, падне, и гледа ка судији са подигнутим рукама, са таквима сигурно нема титуле, друга опција је да се уложе паре паметно на пар играча.
Чистка, не мислим на пола тима али на 5-6 играча сигурно, не требају нам Исах, Каду, Јевтић, Короман (Просинечки га не види у комбинацијама,превелика плата), Јеремић, Ади (није споран квалитет који поседује, али је приступ игри очајан, такав играч нам не треба), са овим играчима никад ништа нећемо освојити, а све их је Аџић довео, једина добра појачања Евандро и Борха су доведени на Рамбову сугестију.
Да не помињем колики ће проблем бити што нећемо имати играча који нам држи целу десну страну Нинков, дечко трчи за тројицу, такође известан је одлазак Вилотића.Тако да овај прелазни рок МОРА паметно да се одради, 2-3 играча из наше лиге, плус играчи које нам Рамбо препоручи јер се види да човек зна да погоди право појачање.Или опција да вратимо у нашу лигу неког искуснијег играча типа Драгутиновић, који би искуством доста помогао екипи.
Threads: 38
(05-21-2011, 10:42 PM)Дуле link Wrote:такође известан је одлазак Вилотића.
http://www.zurnal.rs/2011/05/20/kaludjer...index.html
По овој табели, а и по информацијама које ја имам Вилотић остаје. Не би требало узимати здраво за готово информације које се провлаче кроз неке шлб медије, а које се пишу само зато што је ауторима досадно.
Ја не бих драмио превише око јучерашњег пораза. Нападали смо све време, створили неколико шанси, погађали оквир гола 2 пута, истакао им се и голман, а много је фрустрирајуће кад играш против бункера где противник 2 пута пређе центар и победи са 2:0. Дефинитивно је јасно да нам таји реализација и да приоритет за наредни прелазни рок мора да буде расни голгетер. Такође је јасно да има играча који не поседују квалитет, а играју, те ће играчки кадар морати да претрпи извесне промене по жељи тренера.
Пијанац, читао сам у доста новина да Вилотић иде, добро је ако буде овако као што пише овде ко иде а ко остаје, што се тиче игре, јесте да смо имали шансе али смо се превише мучили у игри, тешко долазили до гола, а какве смо голове примили е то је туга.
Threads: 1
Мислим да је јуче највише фалио Исах, када говоримо о том дефанзивнијем дијелу екипе и игре.Не вјерујем да би уопште прошло оних пар контри и покушаја истих а посебно код првог гола Борца.Такође, шта год ко мислио, ми смо тек уласком Калуђера направили нешто у њихових 16 (ништа спектакуларно али више него у дотадашњем току утакмице).Јесте да је тад Борха отишао на страну, вјероватно и то има утицаја али (као и против ОФК-е) Калуђеровић је направио пар добрих потеза и био у шансама за гол.
Суштински ово не мјења нешто посебно, свакако нисмо смјели изгубити у задњем колу ако хоћемо да будемо други а овако их морамо добити.
Мене је депримирала друга ствар: ово је реалност оних играча који су били на терену ... И наравно, страшно индолентан приступ...
Threads: 1
Ми немамо ЦЕНТАРФОРА,човека који ће да даје голове,да повуче двојицу играча.Калуђер који је дао мало више од 10 голова,па зар је то центарфор који нам треба у нападу.У првенству ако неда 20 и кусур у оваквој лиги тај није за нас.
По мом мишљењу, није проблем у његових 10 голова за нас већ у 19 за Рад прошле сезоне. И даље не капирам шта се догађа са ''добрим'' играчима по доласку у Звезду? Зар нису Кривокапић и Трајковић дошли као најбољи играчи лиге. Лош рад, слава у главу или нешто треће? Ко зна нека се јави, унапред хвала.
|