Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zreb za UEFA cup
Najgore je sto je vec pocela da se dize frka oko Rome,kod onih koji uopste ni ne zasluzuju da budu na Severu.Kad je sad ovako,sta ce tek biti kad dodje vreme za tekmu...
Ajde i da cute,da drze u sebi,pa da se pojave na stadionu,da se covek manje nervira,ali ne...na sav glas indijancine dizu galamu kako dolaze da vide Totija,ko da su fegeti jbt.Ovo je za psihoanaliticare,mislim da se i ove nase sponzorusice nisu ovako nalozile kao pojedini indijanci.
E koliko mi je krivo sto ne mogu da prisustvujem tekmi,toliko mi je i drago,zbog ove navale apaca,sijuksa i ostalih indijanaca koji ce doci.Uostalom i ako ne budu dosli navijaci Rome,ne bi me cudilo da grupa nasih zaljubljenika u Totija & co. navija za Romu "Ultra Roma sezzione TV".Ili kad se setim komentara posle cuvene tekme Zvezda-Barsa od strane dosta ljudi na foru "ee video sam Ronalda" ili "idem da vidim Ronalda".Tako ce otprilike biti i sad.Mozda je najbolje na blagajni istaci natpis kad krene prodaja karata:"koreografije nema,Toti ne igra" i eto resenja za sve nase muke Big Grin .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
O tome sam bas i pricao o tim simpatizerima? Ja necu da kazem da oni nevole Crvenu Zvezdu koliko i ja ali brate ljudi skupite pare ima vremena do utakmice sa Romom pa lepo idite na Zapad,Istok pa se tamo slikajte radite sta god hocete !

Pozdrav
O cemu bre vi pricate? ko voli romu? Ajde bre dosta sa tim kukanjima samo svojim dobrim primerom kroz neki duzi period mozete pomoci severu u teranju zalutalih. Da imamo probleme sa takvima...to znamo svi,jer treba sada ovde o tome 24 strane da se napise. Gledajte vi da budete sto ranije na severu za tu utakmicu,sto boljeg navijackog izlgeda i sto raspolozeniji za pevanje u kopu...to je sve sto se stvarno moze uraditi (kao pojedinac). Od ovog kukanja ovde nema nista.
Ekipa valjda zna sta radi tako da ce i onji verovatno nastaviti sa teranjem tapkarosa,prodavaca.....ne moze sve preko noci,mora da se istrpi ono sto mora da se istrpi.
Sve vam je receno i ovde je kraj diskusije!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)