Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi bar - salovi na Caffeu (Izvezeni!)
Quote:Teta Mili su do sada "pala" 2 (dva) plava sala. Sad
Prvi ce morati da plati Big Grin a drugi (kako zna i ume) da povrat! ;pljuga
I to nije sve zbog ovih incidenata bice stavljena na crnu listu i bice joj ubuduce zabranjeno da se snabdeva iz shopa Delije Caffea. :finger
Pa da li je moguce da joj 2 sala padnu??? Ko joj je skinuo, talibani ili talibanke???
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:Prvi ce morati da plati Big Grin a drugi (kako zna i ume) da povrat! ;pljuga

Lucky,to sto ti placas,a posle povracas,ne znam kako da ti se pomogne... :finger

I ne pali decu,od "skidanja" nema...'ajd pa tako!!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Quote:
lucky_star Wrote:Prvi ce morati da plati Big Grin a drugi (kako zna i ume) da povrat! ;pljuga

Lucky,to sto ti placas,a posle povracas,ne znam kako da ti se pomogne... :finger

mmmm...da![Image: Hein54.gif] :rofl :rofl :rofl
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Quote:I ne pali decu...
Ne palim ja decu nego vatru! :lol:
A citavu stvar je zakuvao Kiza jer je napravio unikatne rekvizite Big Grin , pa ih sada medjusobno "skidamo"... :rofl
Jos bi jaca fora bila kada bi se ubuduce rekviziti aukcijski prodavali.
Kizo razmisli. ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Za par dana stize iznenadjenje. Posto je ostalo nesto malo crvenih 5-6 komada, a plavih nema, bice belih i to unikatnih. Za sve se postarao moj imenjak KizaBB. Uskoro stize i malo izmenjeni grb samo za vez (ne i za sajt). Otvaram konkurs za majice pa cemo da vidimo.
Reply
kako bih ja kizo mogao da dobijem par salova u sarajevo...??narucivao sam i stizali su mi preko cakija i njegove veze u bijeljini sa delije.net shopa...jel postoji neka mogucnost i odavde da narucim par komada..
pozdrav GARDA SARAJEVO
Reply
Javicu ti na private message kad budu gotovi beli. Ima jos malo crvenih. Pa ces mi posle javiti koje salove hoces.
Reply
hvala brate, a ako ja dodjem za neki dan u BG onda cu gledati tamo da se nadjemo i da kupim...a ako ne onda cemo ovako nesto smisliti,uglavnom kupujem par salova..pozdrav
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)