06-13-2004, 01:22 AM
Quote:???? ??? ??? ?????... ??????? ??? ?? ?? ????. ???? ??????? ?? ??????????? ?? ?? ??? ? ?????, ? ?? ????, ??? ?? ?? ?? ?????? ????? ? ???? ????????. ?? ???? ? ???? ???????? ???? ??????. ?? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???... ??????? ?? ??? ??????? ?????!
?????? ?? ?? ??? ? ?? ???? ??? ??!
??? ???? ???? ?? ???????? ???? ?? ?????? ?? ?? ?? ?????? ? ????? ??????? ?? ?? ? ??? ?? ?? ?????? ???? ?? ?? ? ???? ?????. ????? ??? ? ?? ??????? ?? ???????. ?? ?????? ?????? ??? ???? ???? ???? ??????? ? ?????? ????? ??????, ????? ??????? ?? ????? ?? ??????? ...
hehe posle kazite da ovaj leek nije u pravu?
eee braco moja *odrasla*.. kao dugotrajni zvezdash moram vam reci da sam JAKOOO razocharan u vas... Pa na sta ovo lici? dosao godra da napada ostale navijache?
i gledam kako ostali uzaludno troshe rechi na tebe koje te ne dotichu? iskreno recheno nenam ko si, niti me interesuje, ali mogu ti reci da ovako nesto nevolim da vidim... Mislim sad koja je fora ako si popijo jednom batinice u zivotu? e y0a, ja dodjem na nedelju dana i odem na jednu tekmu, iako sam ja u svajcarskoj, i nemam vremena ni da didhsem kad sam dole...
Pretnje na pm, ovo drugi nece citati
a.....potpis....