06-12-2004, 12:13 PM
Moj post sigurno nije okrenut na nekog iz prve ekipe jer se zna ko dolazi na tekme i ko je redovan. Odgovor je samo na prozivke jednih istih ljudi na Forumu koji konstantno ovde odredjuju ko je navijac a ko nije. Ja ne znam sta si se ti Toni brecnuo i sta imas tu da mi pricas gde si bio tamo, gde si bio onamo. Procitaj malo postove u kojima svako ko ne misli kao odredjena grupa ljudi treba da drka, da pravi transparente. I na kraju - gde ste smekeri. To nije prozivka?! I sto je najgore, sad mi ti tu prodajes pricu gde si bio u tuci protiv zandarmerije. Ja sam na stadionu mnogo duze od tebe i nikad mi nije palo na pamet da ti sad pominjem neke utakmice koje si gledao samo na TV-u ili si o njima samo slusao.
Ko je upucen i ko me zna, zna koliko mi je bilo tesko zbog svih dogadjanja u Vrscu, sem murije nisam nikog osudjivao, pogotovo ne svoje drugove sa tribine. Dzaba vam da mi prilepljujete neke stvari koje veze sa mozgom nemaju. I opet pominjete jf, izgleda da je sramota kad i tamo pokusavamo da iznesemo istinu jer su neki jedva docekali prebijanje cigana...
Ko je upucen i ko me zna, zna koliko mi je bilo tesko zbog svih dogadjanja u Vrscu, sem murije nisam nikog osudjivao, pogotovo ne svoje drugove sa tribine. Dzaba vam da mi prilepljujete neke stvari koje veze sa mozgom nemaju. I opet pominjete jf, izgleda da je sramota kad i tamo pokusavamo da iznesemo istinu jer su neki jedva docekali prebijanje cigana...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
![[Image: banner.jpg]](http://www.delije-caffe.net/godra/Razno/banner.jpg)