06-11-2004, 10:14 PM
Quote:Pa ne, reko da kazem zasto nisam bio na tekmi, nije mi bilo tesko da napisem par redova niti ce mi ikada biti tesko, da ne bude posle:"Vidi ga ovaj ili onaj raspravlja se a nije bio"!Nesha_cb Wrote:Godra Wrote:Pa jel ja sad treba vas da pitam a gde ste vi svi u Vrscu?!Pazi, i ja sam imao veliku zelju da idem u vrsac, do 13h(dotle sam se raspitivao) je bilo da se ne ide, e sad, oko16 ili 17h su otvorili par baseva i neki ljudi su otisli, dosta njih koje znam kao i par vodja i deo prve ekipe su isto tako zavrsili i nisu otisli... je.bi ga!
Ili nema potrebe...
Nije se na tebe odnosilo... ako smem da tumacim Godrinjove reci.
poz,
budimir
Pa ljudi, da se znalo da ce biti frke sa policijom, bilo bi ili 10 baseva iz bg-a ili se ne bi ni islo(sto cisto sumnjam)!
I ako je neko citao topic od pocetka, mogao je da vidi da sam bio dosta iznerviran oko toga, da sam najduze bio na forumu (od 21h do 4.30h) kao i da sam svima koji su sa foruma bili u vrscu izjavio reci hvale i pozrtvovanja!
Sto rece neko od starijih, velika sreca je bila u tome sto je bila prva ekipa, koja je sprecila nastanak pravog stampeda gde bi bilo minimum 3-5 mrtvih(HVALA BOGU, TO SE NIJE DESILO!)
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
![[Image: psihodelijaoy2.gif]](http://img254.imageshack.us/img254/7994/psihodelijaoy2.gif)