05-27-2004, 11:25 PM
jest u svakom slucaju bile su ustase nadmasene u navijanju :ruke . bilo je jedno pojednako navijaca. nas navijacki blok je bio podeljen u dva dela: gleadaoci i navijaci koji su celo vreme pevali i navijali. navijanje je bilo cak reci, dobro. na momente je grmilo kad su se prozivali ustase "hrvati el nas cujete..." ili kad je ceo nas blok skandirao u tri sekunde ritmusu "SRBIJAA" ili se pevalo ZIVELA, ZIVELA, KRALJEVINA SRBIJA, djurdjevdan, ili s neke tribine poznato
uu UUU aa AAA srbija SRBIJAA najbolja je najbolja ...
bakljada je bila super, ispostovalo se sto je dogovoreno da se sve baklje pale 1 minut u drugom poluvremu ili ako nasi daju gol :ruke . inace ko sto rekoh bilo je cak dobro navijanje zato su opet i bili ljudi zasluzni koji su vodili to navijanje da to na nesto lici. hrvati sve u svemu se nisu culi ili drukcije receno nisam mogo skonata sta skandiraju ili pevaju. incidenata nisam primetio dok smo se okupljali mi i ustase bila je izmedju nas vazdusna linija jedno 10 metra
, i kad je pocelo prepucavanje tj komsijski pozdravi
stigla je i milicija koja je stala izmedju. u toku igre bilo je lakse cimanje sa milicijom a posle igre bio je skoro skroz miran odlazak, kolko sam ja video.
uglavno za nas ovdi bila velika radost da smo ih dobili i naravno pored dobre atmosfere posle svakog gola naseg, bila ludnica u nas blok . naravno slavilo se posle igre na dosta mesta dalje :flasa ;pivo , tolko ukratko...

uglavno za nas ovdi bila velika radost da smo ih dobili i naravno pored dobre atmosfere posle svakog gola naseg, bila ludnica u nas blok . naravno slavilo se posle igre na dosta mesta dalje :flasa ;pivo , tolko ukratko...
VANTi STELLa ROSSa!!!