05-12-2004, 08:10 AM
I jos niko ne napisa izvestaj??!!! Dobro evo ja cu... Ne znam kako je bilo na pocetku jer sam kasnio, frka oko ulaznica i slicno, jebiga radni narod... Ali atmosfera solidna, tribina prilicno popunjena, skoro bez praznog mesta ali samo onaj nas desni deo tribine je stajao i navijao... Sto se navijackog ugla tice, zvucali smo dosta dobro ali samo u pojedinim momentima, D&D pocepase grla ne bi li naterali ljude da grme... Uglavnom kad smo davali golove i pravili prednost, pesma je bila na nivou najboljih navijaca sa ovih prostora, a i sire... U momentima kad su se desavale incidentne situacije na terenu, grmeli smo i prozivali pickice u crno-belim dresovima koje su ocigledno u rukometnom neznanju posegle za sportovima kao sto je npr box i slicni...Stariji Perun je non-stop nesto ustajao sa klupe i divljao kod sudija pa je i vise puta pocascen sa Perune pederu napusi se Severu!!! Pevalo se mnogo toga, ali momke smo u finisu utakmice (skoro 10 minuta) ispratili sa Aleee Zvezda je danas pobedila....
ampion
Sama utakmica je obilovala grubostima stoke i uglavnom prednoscu od par golova za nas tim... Ni malo prijatno nije bilo dok je jedan nas igrac (izvinjavam se jer nisam ime upamtio) lezao u nesvesti na parketu, a zalecu se svi moguci lekari i okrecu ga, vade mu jezik da se ne bi ugusio... Malo nas je to saseklo, ali momci se nisu dali, izdrzali su sve do kraja i zadnjih 20 minuta sa igracem vise osigurali pobedu...
Nista, nadam se da u subotu na Banjici osvajamo titulu, dovoljno je i nereseno, pa vidimo se tamo, samo da nas ne zajebu pa da ne mozemo da se vratimo na vreme iz Smedereva...

Sama utakmica je obilovala grubostima stoke i uglavnom prednoscu od par golova za nas tim... Ni malo prijatno nije bilo dok je jedan nas igrac (izvinjavam se jer nisam ime upamtio) lezao u nesvesti na parketu, a zalecu se svi moguci lekari i okrecu ga, vade mu jezik da se ne bi ugusio... Malo nas je to saseklo, ali momci se nisu dali, izdrzali su sve do kraja i zadnjih 20 minuta sa igracem vise osigurali pobedu...
Nista, nadam se da u subotu na Banjici osvajamo titulu, dovoljno je i nereseno, pa vidimo se tamo, samo da nas ne zajebu pa da ne mozemo da se vratimo na vreme iz Smedereva...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "