01-25-2004, 11:20 AM
Ajde da i ja napisem koju na ovom forumu.
A. Lukovic i Sarac - levi spoljni, alternativa levi bek kada se igra 4-4-2
Markovic, Basta i ovaj novi Beljic cini mi se - isto samo po desnoj strani, mada mogu da igraju i kao desni vezni kada igramo 4-4-2
Vitakic - jedini pravi levi half, alternativa levi bek ili levi spoljni u formaciji 3-5-2
Vidic - centralni half
M. Dudic, S. Djordjevic, M. Muslin su desni stoperi, ali po potrebi igraju i na levom posto smo tu tanki.
Perovic i Djordjic - polulevo u sredini, mada bi Djordjic mogao da bude i levo krilo
Krivokapic i Milovanovic - poludesno
Mladenovic, Kovacevic, Ilic i Bogicevic - centralni vezni
Bosko Jankovic - on bi trebalo da bude ofanzivni vezni, odmah iza napadaca, ali mi tako ne igramo, tako da bi mogao da bude poludesno
Zigic , Stojanovic, Mrdja i I. Dudic - centralni centarfori
Orahovac, Bogavac i Pantelic - drugi napadac, nesto kao krilo. Orahovac je levonog
Eto, to bi bilo to, valjda nikog nisam zaboravila.
A. Lukovic i Sarac - levi spoljni, alternativa levi bek kada se igra 4-4-2
Markovic, Basta i ovaj novi Beljic cini mi se - isto samo po desnoj strani, mada mogu da igraju i kao desni vezni kada igramo 4-4-2
Vitakic - jedini pravi levi half, alternativa levi bek ili levi spoljni u formaciji 3-5-2
Vidic - centralni half
M. Dudic, S. Djordjevic, M. Muslin su desni stoperi, ali po potrebi igraju i na levom posto smo tu tanki.
Perovic i Djordjic - polulevo u sredini, mada bi Djordjic mogao da bude i levo krilo
Krivokapic i Milovanovic - poludesno
Mladenovic, Kovacevic, Ilic i Bogicevic - centralni vezni
Bosko Jankovic - on bi trebalo da bude ofanzivni vezni, odmah iza napadaca, ali mi tako ne igramo, tako da bi mogao da bude poludesno
Zigic , Stojanovic, Mrdja i I. Dudic - centralni centarfori
Orahovac, Bogavac i Pantelic - drugi napadac, nesto kao krilo. Orahovac je levonog
Eto, to bi bilo to, valjda nikog nisam zaboravila.
..baklje gore, pesma cigana...