05-21-2004, 11:48 AM
Ja sam na tekmu stigao pravo iz dezele, bilo je to mislim da jedno 10 tak dana posle petog oktobra i rekao sam sam sebi da moram da odem dole da vidim kako je sad kad je on otisao. Uz to igrao se i derbi sto je i prevagnulo da odem i ako su me moji ubdejivali da nije jos sve sigurno ;pljuga . Krenuo sam onim nocnim vozom iz LJ, koji je bio potpuno prazan, normalno
.
Na Zg kolodvoru u voz je uslo dosta Hrvatskih navijaca iz unutrasnjosti i iz juznijih krajeva i bilo su dobro raspolozeni, mislim da su neki cak i na Kolodvoru pevali Spasi Srbiju i ubij se...,Oni su tad igrali kvalifikacije za SP i dobili su.
Na granici su me samo malo cudno gledalii :o , kao gde ces ti sad?
Taj derbi je bio i moj prvi koji sam gledao uzivo. Inace bio sam na Zapadu ali svejedno ostace mi u secanju zauvek, adrenalina puna kapa, incidenti ...
Od ovenase pobederadja se sunce slobode- transparent na severu :ruke

Na Zg kolodvoru u voz je uslo dosta Hrvatskih navijaca iz unutrasnjosti i iz juznijih krajeva i bilo su dobro raspolozeni, mislim da su neki cak i na Kolodvoru pevali Spasi Srbiju i ubij se...,Oni su tad igrali kvalifikacije za SP i dobili su.
Na granici su me samo malo cudno gledalii :o , kao gde ces ti sad?
Taj derbi je bio i moj prvi koji sam gledao uzivo. Inace bio sam na Zapadu ali svejedno ostace mi u secanju zauvek, adrenalina puna kapa, incidenti ...
Od ovenase pobederadja se sunce slobode- transparent na severu :ruke