02-28-2007, 04:31 PM
Evo sad cu ja da navedem neke od "razloga" koje sam ja licno dobio kao odgovor kada sam cimao neke ljude da posete skup.Pod jedan:"Ma sta da idem kad je to vec sve gotovo,i kad smo izgubili Kosovo",pod dva:"Ima trenutno bitnijih stvari od skupa i Kosova",pod tri:"Izgubicu ceo dan tamo i nemam vremena",pod cetiri:"To radikali organizuju necu da idem",pod pet:"Ma bice hiljadu ljudi niko nece ni da primeti da smo se okupili",pod sest:"Nisam ni imao pojma da se organizuje skup"....sa ovakvim problemima u glavama,ni ne zasluzujemo jedan pedalj Kosova da zadrzimo a kamoli celu pokrajinu.Najvise sto me nervira je strancarenje u ovakvoj situaciji,i izgovori da necu da budem pored nekog ko nosi zastavu radikala,bedz sps-a i slicno.Ako ti je stalo da Kosova,pa ja bih prvi otisao da organizuje ceda narkos i U92 nesto ZA ocuvanje Kosova,iako ih mrzim ko najgore siptare i nista mi to ne bi smetalo,al ljudi su ocigledno zaslepljeni svojim stranackim ideologijama,druge stvarno i zabole za Kosovo a treci su samo Srbi u Guci i kad igra reprezentacija.Sramota stvarno.
Izvinjenje za latinicu.
Izvinjenje za latinicu.