Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
(08-27-2015, 09:29 AM)Пијанац link Wrote: Свакако да се лакше дише и то се види и на терену и на трибинама. Међутим, до краја септембра нама долази нова Управа. Ја уопште не очекујем неке нове ликове, већ комбинацију добро познатих њушки који су већ били у клубу у ближој и даљој прошлости и о којима смо по правилу имали негативна мишљења. Ето, ја уопште не отписујем могућност да Терзић изманипулише нешто и остане. Премије за победу против Вождовца, као и додворавање навијачима у случају ''Рајковић->Галатасарај'' ми баш говоре да неће тек тако отићи.

Мислим да је Терзић запечатио своју судбину у клубу као и Весић сотона. Север је коначно јединствен по питању управе и у тим околностима могућ је само један епилог. Е сад, знајући какви су смрадови ова двојица, посебно овај други не сумњам да ће покушати све да дотуку Звезду ако из исте буду истерани.

И још нешто, по свему судећи над клубом се надвила, до сада најгора пошаст а то су СНС партијски војници. Ту марву требамо растерати по кратком поступк онако, с уживањем.
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - by Lelemud - 09-03-2015, 06:51 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: