Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
у сезону нову креће...2015/16
у задње време многа гостовања била су ми смор, и не идем више са оним жаром као пре...Али ово нисам хтео пропустити. Дуго Звезда није ишла овако далеко (чини ми се задњи пут на Косово, у купу), па је договор пао за ово гостовање онда кад је Сурдулица ушла у лигу. Рани јутарњи часови, Маракана...било је време и место поласка. Добро расположење одржавало је пиво које се допуњавало на успутним пумпама, и поред нервозе једног дела екипе због честог стајања. Пре почетка путовања, направљен је план да се између осталих, обиђе и манастир Раваница. То смо и учинили. Прелеп манастир у подножју планина, са прелепим природним окружењем, код Ћуприје, вредело је обићи. Сам манастир садржи много вредних фресака, икона...а такође се ту и дан данас налазе мошти кнеза Лазара, чија је задужбина овај манастир. Након обиласка, паљења свећа (и за нашу Звезду), малог одмора у природи поред потока...наставили смо пут даље ка југу. Напољу је баш упекло, страшно вруће је било...једини спас за то био је базен у Владичином Хану (исто унапред испланирано). Шорцеви за купање, резервне мајице...све је било спремно. Једина препрека била је ограда која се морала прескочити. Карта се није куповала, иако није била висока (150 динара/или 2 пива). У једном тренутку, не знам како и одакле, поцео је падати огроман пљусак, и то је био знак да се крене даље ка Сурдулици. Само Сурдулицу нисмо успели нешто пуно да разгледамо. Успут смо видели људе који су изашли на улице, гледајући шта ћемо да урадимо ваљда, откуд знам...Похвале за бројност овај пут иду Нишлијама и Куманову. Разумљиво. Навијање било одлично, с обзиром на малу трибину, неадекватну за нас, и на недостатак велике већине Београдских Делија. Можда се могао анимирати цео стадион више пута да навија, јер су 90% били Звездаши.По повратку из Сурдулице опет она иста слика као и на доласку, људи изашли на улице, и отпоздрављају до неког следећег виђења. Пре враћања за Београд ,обишли смо и Власотинце, прошетали...и да не би кише ко зна кад би назад. У Београд смо стигли око 2 сата...
Reply

Messages In This Thread
Одг: у сезону нову креће...2015/16 - by kimi011 - 08-17-2015, 10:01 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)