Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/581042/...-od-Zvezde

Пробаћу да направим анализу свега овога и мораћу да направим неке паралеле са комшилуком. Прво, међу првима сам пожелео да почне да се скандира са трибина против ове Управе, јер ми је неприродно било да се певају ''нанана, нинини, леале'' песмице док они раде онако како су радили. Међутим, то не значи аутоматски да сам очекивао њихове оставке након првих повика са трибина, већ сам очекивао да ће се тим скандирањима ставити под одређени притисак да раде боље. Да су остали да раде под увредама и притиском, од мене лично би добили и увреде и поштовање. Вређао би их, али бих поштовао то што не беже док их вређам. Овако осећам само презир. У комшилуку се актуелна Управа вређа од првог кола прошлог пролећа, против Вождовца, пре него што се сама лопта закотрљала на терену. А то је била дебитантска утакмица те Управе. Они нису хајали 2% за повике са трибина, већ су наставили да раде под притиском. Резултате смо видели прошле и ове недеље.

За премијера, ако је истина да је он наредио повлачење кадрова из Звезде након првих повика са трибина, могу само да кажем да се обистинила теорија коју сам износио овде да су Партизан и Гробари у Вучићевој Србији добили много захвалнију улогу, мале и бучне опозиције која у ''демократском'' друштву увек ваља да постоји. Таква се слика направила да је једном Звездином навијачу постало непријатно након било које победе Звезде, јер је ето Вучић наместио. Даље, Вучић је поставио своје људе у оба клуба. На стадиону ЈНА се неретко вређао он лично, а не само његова Управа. Било је и оне спрдачине од стране играча са две леве копачке. На све то није одговорено никаквим радикалним потезима, већ се све настављало као да се ништа није десило. Са друге стране, испаде да ми не смемо ни да негодујемо против његове Управе, јер ће он толико да се увреди да ће све одмах да повуче и да остави клуб на цедилу. Звезду и целокупан Звездашки покрет је прождрала сујета.
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - by Pijanac - 08-08-2015, 09:53 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)