Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
(08-06-2015, 02:25 PM)Војник_севера link Wrote: [quote author=Милош05 link=topic=4440.msg112306#msg112306 date=1438725355]
[quote author=Војник_севера link=topic=4440.msg112280#msg112280 date=1438472816]

У приватизацију не верујем,јер у региону нема доброг примера за тако нешто.

Ријека. Погледај само какав су тренинг камп направили за годину дана. А направили су га за паре које у Звезди испаре за око 3 године. Ове сезоне нису имали успеха у Европи али поставили су клуб на основе о којима ми можемо само да сањамо.

Приватизација је једино решење. Мислим да је мало наивно веровати да у српском друштву данас постоји неко ко ће без икаквих законских ограничења одбити да се окористи о ничији и свачији фудбалски клуб који је и онако прожет криминалом, аматеризмом, јевашлуком...
[/quote][/quote]

Ријека је све само не велики клуб и не клуб са дугом од 40 милиона или можда нешто више.А где је новац за прављење неког респекабилног тима,плус одржавање стадиона и сличне трошкове,а и тренинг камп не кошта мало?Тако да ако неко очекује да ће у ово време кризе инвеститор да дође и да инвестира у нешто што је можда и непрофитабилно грдно се вара.И да ће неки шејк између Звезде и неког просечног енглеског клуба да изабере Звезду такође мислим да се вара.Нама за нулу треба 40 милиона у старту.

И код приватника све решавају кадрови,менаџерски борд,ако постави неспособан борд проћиће исто као и Звезда под претходним управама.

Тако да проблем Звезде није власништво него организација.

Приватна својина није гаранција успеха и приватни клубови банкротирају,а има много примера клубова који су у власништву навијача који итекако имају и успех и организацију.

Суштина је управљање-кадрови решавају све и код приватника и у држави и свугде.Док смо имали кадрове и оганизацију имали смо успехе.

Не постоји гаранција да приватни инвеститор не настави са политиком која је била до сада.Само што је тада клуб ЊЕГОВ,а навијачи немају никакав утицај.

Опет ћу поновити да не гајим љубав према Звезди и да сам инвеститор без емоција,изабрао бих клуб без дугова,са малим трошковима и онда бих га развијао.Једино ако се нађе такав човек који и воли Звезду и не жали паре.Нисам видео да се такви гурају у Звезду нити да постоје.Да поседујем такав капитал,ја бих већ пре 10 година "гребао" на врата Звезде.
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - by Војник_севера - 08-06-2015, 02:27 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)