Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
После првог кола на Врачару све ми се смучило и рекох себи не идем више! Нисам од оних што кажу јебеш фудбал идем на баскет тамо смо добри.То за мене нису навијачи,а и фудбал је ипак оно главно,оно најбоље,оно што нас покреће и дрђжи,па макар били и у петој лиги. И тако не идем ја више,док се нешто из корена не промени,пролазе дани,недеља,две и деси се утакмица са Радничким,одједном схватим да нисам једини да има бар још 20 хиљада оних којима је пун к.... свега! Управа напоље! Јасно и гласно! Два дана састанче па уместо напоље они би на неке изборе! Терзић одједном оде на одмор,пишу људи отишо у Црну гору,Кокеза напусти преко саопштења клуб,у ком наравно напљува све живо,а себе представи у најмању руку Исуса Христа,спасиоца Црвене Звезде,кога отераше плаћеници,душмани,.... колика је неслога у управи види се по томе што њих 10-20 колико их је у управи,нису могли(хтели) да се погледају у очи кажу ајмо сви из клуба. Уместо тога неки одоше,па саопштењем испадоше препоштени,други ето стопираше 3,4 трансфера која су ето хтели да остваре,али ето ми плаћеници им не дамо да раде! И на крају онај трећи слој,да не кажем талог,што се држи грчевито за фотеље и позиције,очекивајући да ће неким чудом да преживе! Е због тих првих,још више због других,а још више због ових трећих,а највише због ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ за коју живим,у недељу идем на Врачар! Сваке сезоне се најављује да је историјска,свака друга утакмица најбитнија,али мислим да ово у недељу да ће да нам одреди даљу судбину клуба,барем на неких 10так година! И зато сви на Врачар отерати ову банду и почети да пишемо неку нову,надам се много бољу и светлију страницу нашег клуба у односу на предходних 20так година....
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - by Храбро срце - 08-06-2015, 02:12 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)