Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
Проблем спорта у овој држави је што је подељен на два табора који су једини конкурентни за трофеје. Пре две године смо ми њима ''копали очи'' за Нови Пазар, данас копају они нама и тако у круг. И колико год и једни и други причамо како нас они тамо не интересују, сви једним оком гледамо себе, а другим преко ограде у комшијско двориште. Данас би реално требали свима образи да нам бриде после оне лакрдије од јуче, али смо многи у фазону ''боље ми, него они''. Ја сам први о томе писао есеје овде на форуму. Тако сам издресиран, јеби га, а генерално за спорт у овој земљи је такво размишљање катастрофа. И нама и њима би било боље да са оба ока гледамо само себе. Да нам није њих да гледамо, и финансијску ситуацију би лакше решили. Тада не би било препреке да се каже ''играмо са омладинцима без резултатског императива пар сезона'' док се финансијска ситуација не доведе у ред. Међутим, ту постоје они, које гледамо тим другим оком како се ките титулама, а још и муљају и онда оћемо да се такмичимо за те титуле и само се финансијски гурамо још дубље у канал. Лукић је ето покушао 2009. да игра са јефтиним тимом, међутим брзо су га глад за успехом и судија Јованетић скренули на пут препирања саопштењима са њима и под његовим руководством најебасмо ко жути. Много је мржње посејано у последњих 15-ак година да би рационално могло да се гледа на ове ствари. Ма нек' комшији цркне крава...
Reply

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16 - by Pijanac - 07-20-2015, 02:20 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: