Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наша Република Српска
(06-10-2015, 12:51 AM)Ултрас Либери link Wrote: Пијанац није то никаква балијска пропаганда јер сви имамо очи и видимо, и не знам само како можеш да поредиш Миличића са овим парамецијумом човека који је пре свега човек хуманиста и помагао је више људима у животу него што ћемо до краја живота ти и ја и сви остали на овом форуму заједно помоћи и називати га дебилчином је крајње трагикомично. Очигледно не знаш или нису чуо о његовим људским особинама и о каквом се момку ради.

Ја одговорно тврдим да је дебилчина јер сам својим очима гледао како мртав мајци малтретира таксисту једно 45 минута пред почетак утакмице Звезда-Бордо који је позван да га вози на ту утакмицу. Детаље описивати нећу, довољно је рећи да је таксиста све време престрављен седео за воланом и вероватно клео моменат када се јавио да одради ту вожњу. За хуманитарни рад знам, али је он као професионални спортиста Српство требао првенствено да покаже квалитетним играма за репрезентацију, а тек секундарно на друге начине. А он од репрезентативног стажа има јебање кевице судији.  :o Бог му је дао невероватан таленат, али му је памет дао такву да с пуним правом може да му се каже да је дебилчина.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Наша Република Српска - by Pijanac - 06-10-2015, 05:36 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)