Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Наша Република Српска
Огњен Врањеш је класична пичкетина и јајара уосталом као и већина фудбалера у глобалу причам не само о нашим бившим играчима 90% њих су сисе и јајаре, тај дечко се прво док је живео у Бања Луци декларисао као Лешинар велики навијач Борца итд. Па онда код нас као велики зведаш Делија и итд..овим гестом је показао колико је говно од човека и пиздурина. Пијанац није то никаква балијска пропаганда јер сви имамо очи и видимо, и не знам само како можеш да поредиш Миличића са овим парамецијумом човека који је пре свега човек хуманиста и помагао је више људима у животу него што ћемо до краја живота ти и ја и сви остали на овом форуму заједно помоћи и називати га дебилчином је крајње трагикомично. Очигледно не знаш или нису чуо о његовим људским особинама и о каквом се момку ради. Буразер ми је доста пута седео са њим и причао ми је да је одличан момак, ово што је овај Врањеш урадио Дарко не би урадио ја мислим ни за шта на свету и пре би погинуо него да се на овај начин избламира и понизи као што је овај себи то дозволио. Јел забрањено човеку да се напије и провесели? И та поређења ако је члан Радикала а има истетовираног Војводу Ђујића су смешна, па Ђујић да је данас жив и да види данашње издајнике којих се толико накотило у овој земљи, Шешља би подржао без размишљања..
Reply

Messages In This Thread
Одг: Наша Република Српска - by Ултрас Либери - 06-10-2015, 12:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)