(06-08-2015, 02:45 PM)Пијанац link Wrote: Ајде немојте нагађати на основу података из жуте штампе. Та слика на којој се наводно види граници РС не показује скоро ништа од те тетоваже. Тачније, види се да је нешто тетовирано, али се дефинитивно не види јасно шта је. Можда је стварно започео тај сат, па након неког времена довршио тетоважу. Људи данас. исцртају контуре, па доврше тетоважу након пар година. А теби је Кизо пиздурина свако ко је последњих 20 година играо за Звезду. :o Нашим фудбалерима некако најлакше качиш етикете.
Тетоважа РС се одлично види. Ово што се тиче започињања сата... брате, извини молим те, али ја нисам растао на дрвету. Човек је покушао да буде патриота, некоме то било трн у оку, па је овај покрио нечим другим накнадно, да не иритира "околину".
Што се тиче етикетирања, мислим да претерујеш. Ја лично немам проблем да изразим свој став, свиђао се неком или не. Без обзира јел неко наш или њихов. Играо он за Земун, Офку, Звезду, ИМТ, Балкан или Партизан, ја не мазим никога. Чврст став стоји.
Да је ово Митровић урадио, или Волков, или Ранко Деспотовић... свеједно је. Пизда је пизда и ту нема дилеме.
Свако на свој начин. И они што су тужили клуб попут Младеновића, Кировског и Пантића, тако и овај поменути Врањеш. Ако си патриота буди патриота до краја, а не због личног интереса јер играш у малом Гацијантепу, а желиш да преко репке да се пробијеш и продаш што скупље...
Милан Гуровић бар има неки свој понос и став, двадесетог века јунак, чича Дража наш, и даље стоји нетакнут на његовом рамену. И Дарко Миличић. То су људи које боли курац за друге, за туђа мишљења... свако мора да држи до себе, да би био поштован. Врањеш је пљунуо шлајмару и на крају је полизао, с патоса.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ