Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Ја никада нисам рекао да су гробари гласачи и да им зато нешто треба дати. То је теорија Душка Вујошевића, с' тим што он вероватно мисли да им треба дати титуле у свих 6 колективних спортова као што је био случај 2011. чини ми се. Све те приче су злонамерне, а наши људи су почели да се пецају на њих. Тако су и пред Пазар појединци говорили да ћемо тамо лако, а тамо испаде да се десила једна од три кључне ствари које су одлучиле првенство. Не сећам се стварно, али остављам могућност да сам се и сам упецао на неку од тих прича и онда изјавио да је нама дат фудбал, а њима кошарка прошле сезоне. Из ове перспективе, одговорно тврдим да држава нема баш пуно везе са тиме. Они су једноставно вичнији том кукању и знају тачно кад и шта треба да кажу. У правом моменту убоду суштину и то одјекне. Као што је кошаркаш Богдановић прошле године у правом моменту запретио неиграњем за репрезентацију, тако је и Бабовић ове сезоне у правом моменту дао изјаву да су они сами против свих. И тим изјавама су се неке ствари промениле у њихову корист. Ми са друге стране, ћутимо месецима, онда у пар дана саспемо читав арсенал неких изјава и саопштења и опет се повучемо. Ти наши наступи делују незграпно и делују као алиби, што изузетно нервира и нас саме.

Нисмо ми ове сезоне остали без титуле зато што је негде одлучено да се нама да кошарка, а њима фудбал, већ зато што смо јесенас направили огроман заостатак у бодовима који није било реално стићи на пролеће. Хвала неизмерно на томе акрониму Никола Џони, чијом директном заслугом против Вождовца кући и у Лучанима су изгубљена 4 бода од тих 6. На пролеће смо се напели, али су се Пазар и онако одигран дерби испречили. У оваквој лиги, где најбоља два клуба ретко губе утакмице, је 6 бодова огромна предност. Стизање те предности изискује и физичку и менталну потрошњу и једноставно није реално да се толика предност и престигне, јер ће те кад тад дочекати неко као нас Пазар, који је баш тај дан расположен за игру. И зато је сада време да се преиспита рад наше Управе. А грмљавину по Караџићу треба оставити за неки тренутак када то стварно буде имало смисла. Тренутно нема и опет ћемо испасти смешни.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by Pijanac - 05-04-2015, 11:51 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)