05-04-2015, 08:44 AM
(05-04-2015, 06:12 AM)KizaLion link Wrote:Нажалост, политика је превише упетљана у спорт, поготово од стране власти. Поборник сам Пијанчеве теорије да су и гробари гласачи, а пошто ћемо ми у кошарци узети све, онда се наш врли премијер сетио да и овима нешто остави, да не би викали "Вучићу педеру" или се спрдали с њим, као са оним копачкама. Пуно су викали, лајали, вршили пропаганду па им се "труд" почео награђивати.
Ниси ти добро схватио шта сам ја рекао, односно овако како си написао никада нисам рекао. Нисам петљао кошарку у те приче. Оно што сам рекао је да се надам да су и они дошли на ред да се мало систематски урушавају и да се надам да ћемо то искористити.
Оно што нервира је да они буком који праве убадају џек-пот. Власти очигледно одговара да се ствара привидна слика да има неко ко је и против. И ту се они идеално уклапају, мало их је, а бучни су и онда се ствара слика да ето има у овој земљи неко ко се и буни, али је то љута мањина. Такође, буком коју праве они чисте терен да се деси ситуација као јуче, а да то у јавности још испадне легитимно јер се ''Звезда Бог зна колико гура''. Од када је Бабовић изјавио да су сами против свих они су погурани против Крагујевца, против ОФК-е и ово синоћ, а још су буком и изнудили одлуку да су оштећени у дербију. У свему овоме смо ми практично беспомоћни, јер су тако улоге одређене. Нама је пред изборе прошле године потурена торта, а њима је дата улога мале, али бучне опозиције која због ''демократије'' увек ваља да постоји. А ја могу само да поновим оно што сам већ више пута писао: ''Да Бог да власт свакога помагала као Звезду што помаже''.