Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Koначно заиграла мало више деца. Грујић и Ристић поготово. Макар смо лепше играли у односу на прошла кола, с распалим Босанчићем.

После победе сточара у НС, мислим да је математички првенство решено и да је то то. Нажалост, политика је превише упетљана у спорт, поготово од стране власти. Поборник сам Пијанчеве теорије да су и гробари гласачи, а пошто ћемо ми у кошарци узети све, онда се наш врли премијер сетио да и овима нешто остави, да не би викали "Вучићу педеру" или се спрдали с њим, као са оним копачкама. Пуно су викали, лајали, вршили пропаганду па им се "труд" почео награђивати.

Али ни они нису свесни шта им се спрема... довели су им оне лопове који су Земунело ставили под хипотеку, и који ће за 3-4 године бити продат за мале паре, а проценте ће поделити "екипа". Ова титула им је параван само да остану и буду награђени за огроман "успех" као што је титула, чиме ће се замаскирати продаја Шкулетића и терање пичке ћелаве.

Све у свему штета.. за мене је ФК један једини, и преко ЛШ квалификација лакше је домоћи се европе и ЛЕ група, овако опет сезона купања изгледа... све у свему веома сам разочаран.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда - 2014/15 - by KizaLion - 05-04-2015, 06:12 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)