04-27-2015, 03:59 PM
Ево прође два дана од оне муке у суботу и стварно је осећај немоћи присутан код свих са којима сам причао на ову тему. Видим поново се покрећу приче да је сада битно показати љубав, верност, доследност, све је то у реду и наравно да треба, али шта даље. Нама у тих предстојећих 6 кола може врло лако да се деси да нам буде угрожено и друго место на табели. Докле више овако? Јесмо се помирили са оваквим стањем у клубу? Јесмо саживели са њим? Чини ми се да јесмо. Јел имамо неко решење да ова агонија престане? Јел имамо решење ако нам Терзић, Кокеза, Тончев и компанија напакују катанац? Јел имамо решење ако дођу сутра неки Турци да нас приватизују?
Видим одређени медији већ спомињу и Мишу Косановића као потенцијалног тренера. На страну то што 2008. само што га моткама нисмо отерали након оне тактике 4-6-0 против Ариса у Солуну, али докле бре да се доводи сваки играч који нам да гол и сваки тренер који нас победи. Па и Лалатовић је доведен јер је прошле сезоне добио и Звезду и Партизан, а ево показало се да је сачувај ме Боже решење.
Видим одређени медији већ спомињу и Мишу Косановића као потенцијалног тренера. На страну то што 2008. само што га моткама нисмо отерали након оне тактике 4-6-0 против Ариса у Солуну, али докле бре да се доводи сваки играч који нам да гол и сваки тренер који нас победи. Па и Лалатовић је доведен јер је прошле сезоне добио и Звезду и Партизан, а ево показало се да је сачувај ме Боже решење.