04-20-2015, 01:06 PM
(This post was last modified: 04-20-2015, 01:19 PM by херцеговац.)
Мислим да их јесмо уздрмали, али да прича није завршена. Очекујем да ће им кренути осипање и прича о дуговањима, али ће кроз ту њихову немоћ изаћи још јачи јад и биједа на свијетлост дана.
Све у свему најважнији је овај наш отклон од ствари и срања која су нас до сада пратили. Ове двије побједе у гостима су ми драже него да је завршило серијом 3:0.
Све у свему најважнији је овај наш отклон од ствари и срања која су нас до сада пратили. Ове двије побједе у гостима су ми драже него да је завршило серијом 3:0.
Quote:- Човек кога медији данас доводе у везу са немилим догађајем у ходнику Пионира и на кога је насрнуо Вујошевић је Стеван Сојић, члан Скупштине КК Црвена звезда, а на ту функцију је изабран још 12.08.2011. године. Факултетски је образован, има диплому маркетинг менаџера у спорту, није осуђиван, нити се против њега води било какав кривични поступак, како неки медији то покушавају да представе ваљда само зато што навија и воли Црвену звезду. У халу је дошао са екипом, као члан руководства клуба - изјавио је Нинковић за званични сајт клуба.
Он је упитао „да ли сви треба да се понашамо као што је то радио судија Марко Јурас када га Вујошевић шамарао, а онда му се овај арбитар извињивао преко медиј”.
- Вујошевић то неће доживети ни од кога из Црвене звезде. На даље махинације и манипулације у медијама преко којих се врше покушају да се скрене тема са велике победе и спортског успеха који су играчи и чланови стручног чтаба часно изборили на терену, Црвена звезда се више неће оглашавати. Сву своју снагу и енергију усмерићемо у намери да освојимо шампионски прстен АБА лиге - закључио је Нинковић.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!