Пошто дуго пратим кошарку, сећам се свега, и прве двојице афроамериканаца који су играли за нас, које сам поздравио кад сам видео на улици, а тад нисам ни имао 13-14 година, оних финала с сточарима кад је играо Небојша Илић а за њих Мирослав Берић и Стева Свиња (ванбрачни син Дулоа Свиње), па мечеви с Даруфашаком, Шолеом, Мешом, и смрдљивог Дивца против Жалгириса, наше туче у Остендеу, кад смо показали муда, и кад нас је тренирао Мута Николић и спасао испадања у другу лигу... а после тога, кад их сточаре преузео свиња, и сваки пут у отприлике задњих 10 година сам из хале излазио као посран. Али никада нисам излазио због тога што нисам веровао у играче, него зато што проклета Свиња увек намести да нешто иде њима у прилог, дал темпо меча, дал судије, дал атмосфера страха (повлачење тима у свлачионице), притисак, итд. Смучили су ми се годинама, а кошарку сам тренирао и много више волео без обзира што сам фудбалски навијач и што је тај спорт бр. 1 кад је активно праћење у питању.
Невероватно... а добили смо их за длаку, ужасно напет меч. Да смо изгубили ово, притисак пред нашим навијачима би био играчима још већи терет, и не знам како би се одвијало.
ДОШО ЈЕ КРАЈ КОЊИНО МАЧВАНЕ, НИШТА ОД ЗОБИ И ЕВРОЛИГЕ НИ ОВЕ ГОДИНЕ,
ВАЗУРА, МИШКО И МЕГА ЛЕКС,
НОЛАН СМИТ, ЂЕНКА И М-ВИЛ,
УМИРЕ НАДА, ГОТОВ ЈЕ САН,
ПАРТИЗАН ЈЕ ЗА ФУЗИЈУ СПРЕМАН!!!
МАРШ У СРЕМСКУ МИТРОВИЦУ!!!
![[Image: 1705271933542d6f4a298c6153826145_w640.JPG]](http://www.b92.net/news/pics/2014/10/02/1705271933542d6f4a298c6153826145_w640.JPG)
ЧЕКА ВАС НОВИ ГАЗДА И УППР! ;D
;D
Невероватно... а добили смо их за длаку, ужасно напет меч. Да смо изгубили ово, притисак пред нашим навијачима би био играчима још већи терет, и не знам како би се одвијало.
ДОШО ЈЕ КРАЈ КОЊИНО МАЧВАНЕ, НИШТА ОД ЗОБИ И ЕВРОЛИГЕ НИ ОВЕ ГОДИНЕ,
ВАЗУРА, МИШКО И МЕГА ЛЕКС,
НОЛАН СМИТ, ЂЕНКА И М-ВИЛ,
УМИРЕ НАДА, ГОТОВ ЈЕ САН,
ПАРТИЗАН ЈЕ ЗА ФУЗИЈУ СПРЕМАН!!!
МАРШ У СРЕМСКУ МИТРОВИЦУ!!!
ЧЕКА ВАС НОВИ ГАЗДА И УППР! ;D
;D

ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ