Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
Браћо, сада коначно, можемо да уђемо и да изађемо у Халу Пионир као људи. Проклетство је скинуто!!!!

Smile

За Ултрас Либерија:

Ни динара нисам ставио на мртви Партизан, нити сам намеравао. Али да сам овде мало провоцирао - јесам. Искрено, мислим да је прошло више од 10 или 12 година кад сам задњи пут био у кладионици...  ;D

Какво олакшање. Гледајући меч, с етио сам се свих наших играча из генерације 98, почев од Болића, Кузме и Топића, изгубљеног финала против Меша, Тунџија Авоџобија, Кристијана Голубовића, Дробњакове тројке из аута, све крађе, сва отимања играча, сетио сам се Милоша Вујанића док је био циган и док је долазио у локални цд клуб, који је држао мој ортак у близини Цветкове пијаце, да купи неке видео игрице (живео у крају, иако је из Лознице), а после свих њихових отимања играча...

... а сада лепо, прићи суптилно Маринковићу, Мурићу ил коме год са "Дођи код нас, играћеш Евролигу". Кад то будемо урадили, доћи ће ко мелем на рану за Робертса, Вујанића, кога све су отели.. смрдљивог Томашевића сам прежалио, говно од човека.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KizaLion - 04-19-2015, 09:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)