Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 2013/2014
(04-16-2015, 07:30 AM)Звездаш link Wrote: Пошто ти је све у свему очекивано и пошто си знао како ће да буде, следећи пут у кладионицу па их опељеши.

Пијанац ми је неки дан дојавио за квоту од 4.3 да Звезда не узима титулу, односно не пролази у финале (подразумева се), кладионица Балкан Бет. Чини ми се одлична квота, више него поштена.

Ти очигледно ниси схватио да немамо игру, да играмо стихијски, без плана.  Задњи Блажичев напад и то без плеја за пренос лопте, и то без договореног плана. И то на играча којег неће целу утакмицу шут. Веруј, боље би одриграли кад би се играчи између себе договорили шта да играју, него што их Радоња упропаштава. Већ је на путу да упропасти Јовића, а и Дангуба није оно што би требало, можда је до минутаже, а то је већ друго питање.

После питаш што после сваког кикса нападам по Радоњи, па нормално да хоћу, зато што је незналица, а ја не могу да се смирим, а не могу ни да га гледам... да ми није стало до Звезде правио бих се да ме не дотиче, али... тангира ме, итекако.

Дакле, видео си да имамо дужу клупу, али Свињиним смицалицама и тактичким потезима губимо ово.
Већ су анулирали на петици Бобија. Они само с једним центром, пошто Безбрадица не улази а шарлатана Гагића су отерали. Цирбес је више дефанзивни играч ко што рече бата Мишко. Од њега да очекујемо да их затрпа?
На четворци су јачи. Мачван, с искуством у репрезентацији и клубовима, с интелигенцијом и главом коња, бољи је од Митровића дупло. Са Тејићем не бих рекао, боље да игра Тејић. Ишао у месо, под кошем, рекетом, тражили су своју игру, нашли је, стрпљиво, а ми дуге двојке с дистанце и тројке гађали. А игре нигде.
На тројци смо ми бољи, Калинић и Дангубић, у односу на њих.
На двојци су они бољи, Павловић, Мурић, Милосављевић у односу на нашег Блажића и Џенкинса.
На плеју коју им изиграва Тепић и који нема снаге и има благу повреду леђа, треба Лазић да му дише за вратом, а не Вилијамс који је класични баскеташ и понекад ни не игра одбрану. Јовић је мало играо, ни на њега се не рачуна озбиљно.. Ребић само врти пешкире и то би било то... Можда да смо Јокића довели уместо Јовића били би јачи под кошем, овако... живи били па видели.

Можда би ме утешило кад испаднемо да узмемо нашу лигу под новим тренером, и ако се заломи да ФИБА победи у овом рату... иначе смо уклет клуб ко што рече Пијанац. Или се заломи да имамо доброг тренера (Пешић) и слабије играче (можда изузев оног што Филип Човић игра уместо Недовића јер се његовом тати тако диже кита), или стварно добре играче а шарлатана и незналицу од тренера... ниакко коцкице да се поклопе. Па покојни Ацо Петровић или Владо Ђуровић би од ових направили шампионе..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Messages In This Thread
Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014 - by KizaLion - 04-16-2015, 07:48 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)