04-15-2015, 10:30 PM
Није у питању малоумност. Од почетка 2. утакмице се видело да немамо игру. Јел знаш како сточари играју? Чим је Боби у игри, одмах играју зону (2 играча на њега), и он се не сналази, чим га удвоје треба да баци неком ко је близу, да поентира, ако не може, онда се дода тројкашу да опали отворен шут. Ми то нисмо ни радили, него смо срљали и шутирали тројке из неизграђених позиција. А М-Вил није ни спроводио акције, све је ишло на шут.
Не смем ни да помислим да је Милутинов играо целу прву утакмицу, тад би већ било неизвесније, нисам сигуран дал би се снашли.
Чини ми се да Радоња није ни припремио психички играче за ову данашњу утакмицу, једноставно припрема утакмице чиста нула... осећам да су сви мислили како ће сточари одмах да скину гаће..
Не смем ни да помислим да је Милутинов играо целу прву утакмицу, тад би већ било неизвесније, нисам сигуран дал би се снашли.
Чини ми се да Радоња није ни припремио психички играче за ову данашњу утакмицу, једноставно припрема утакмице чиста нула... осећам да су сви мислили како ће сточари одмах да скину гаће..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ