03-24-2015, 09:16 PM
Нисмо дволични јер то уоште нема везе са тим што причаш, само чисто онако сам навео пример да у овом случају можемо да направимо изузетак за ово полуфинале јер је заиста веома битно за наш клуб у будућности, али сам схватио да сам погрешио што сам уопште и окачио овај пост и сетио се оног дербија на лавору који је одлучио за веома битну титулу са стоком..играло се на Велику Суботу ми смо остали доследни као и све ове године..они су дошли организовано навијали као мајмуни јер шта зна стока шта је доледност и принцип, зато су ту где јесу. А овде ће бити сасвим другачије, неће бити организованог доласка Делија, застава,бубњева..као што рече брат изнад али ће доћи ко год жели и правиће какву такву буку и подршку момцима као и до сад на тим мечевима јадранске лиге. Та лига догодине можда и нестане, таква је прича јер колико сам чуо води се неки рат између Фибе и Улеба, па имају у плану да праве неку балканску лигу и чак је могуће учешће клубова са окупираног Космета, тј. самопорозване квази државе Косово. Фиба их је признала захваљујући нашим мајмунима са власти, и кад би се то десило да наш клуб треба да игра утакмице са шиптарима..ја мислим да ту треба да се предузму још радикалније мере и да се клуб уоште не такмичи у тој лиги па макар нас коштао и саме европе, али отом потом ништа се још не зна.